تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۲۳ درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: در فروردین ماه امسال با یک میلیون و ۲۱۱ هزار قطعه جوجهریزی دو هزار و ۶۶۴ کیلوگرم گوشت مرغ در استان تولید شد که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۳ درصد افزایش یافت.
عباس میراحمدی افزود: پارسال با انجام ۱۴میلیون و ۳۹۶هزار و ۴۲۳ قطعه جوجهریزی ۳۱هزار و ۶۷۲ تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری تولید شد.
وی افزود: پارسال با تمهیدات اندیشیده شده ۶۰ هزار و ۸۳۸ تن نهاده دامی در بین مرغداران چهارمحال و بختیاری توزیع شد.
میراحمدی شمار مرغداریهای این استان را ۲۱۸ واحد اعلام کرد و گفت: از این تعداد واحد مرغداری موجود در استان ۲۱۰ واحد فعال است و تلاش میشود شرایط و زیرساخت فعالیت هشت واحد دیگر هم در استان فراهم شود.
وی ظرفیت جوجهریزی در هر دوره در مرغداریهای چهارمحال و بختیاری را پنج میلیون و ۱۶۹ هزار و ۴۲۰ قطعه اعلام کرد و گفت: از این میزان چهار میلیون و ۹۵۲ هزار و ۳۰۰ قطعه فعال است.
میراحمدی میزان اشتغال مستقیم در بخش طیور گوشت را ۴۹۵ نفر اعلام کرد.
وی کمبود نقدینگی، دسترسی آسان به داروهای دامپزشکی، دریافت نکردن به موقع نهادهها را از مهمترین مسائل و مشکلات مرغداریها عنوان کرد.
میراحمدی گفت: در سطح استان ۲۱۸ واحد پرورش مرغ گوشتی وجود دارد که از این شمار ۲۱۰ واحد فعال است.