دکتر دانیل پولتر عضو ارشد حزب حاکم انگلیس در اعتراض به آنچه که بی توجهی حزب حاکم درباره خدمات عمومی و وضعیت بهداشت و درمان این کشور خواند به عضویت خود در این حزب پایان داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، این نماینده مجلس از حوزه انتخابیه سافولک و ایپسویچ شمالی که خود پزشک است در مصاحبهای با بیان اینکه حزب حاکم دیگر برخدمات عمومی متمرکز نیست گفت: دیگر نمیتواند به چشمان همکاران پزشک و پرستار، بیماران و مردم حوزه انتخابیه اش نگاه کند و به عنوان یک عضو حزب حاکم محافظه کار باقی بماند.
اشاره او به صف بیش از هفت میلیون نفری بیماران منتظر درمان در بیمارستانهای دولتی این کشوراست که بارها نمایندگان را به اعتراض شدید از دولت در این باره واداشت و آنان دولت را به بی توجهی به جان صدها هزار بیمارنیازمند درمان فوری متهم کردند.
آنچه کناره گیری این عضو ارشد حزب حاکم محافظه کار را نزد رهبران این حزب بیشتر عصبانی کرده پیوستن او به حزب رقیب است. حزب محافظه کار جدایی او از این حزب را "خبری ناامید کننده" دانست.
سخنگوی حزب حاکم محافظه کار هم در واکنش به پیوستن او به حزب کارگر گفت: آنچه پولتر میگوید اشتباه است، زیرا حزب کارگر هیچ برنامهای برای بهبود وضعیت سازمان ملی بهداشت و درمان بریتانیا ندارد.
خبر جدایی یک عضو ارشد حزب حاکم محافظه کار بازتاب گستردهای نیز در محافل سیاسی و رسانهای انگلیس داشته است.
دکتر پولتر که از ۱۴ سال پیش به مجلس راه یافت میگوید تا انتخابات عمومی به عنوان نماینده حزب کارگر در مجلس فعالیت خواهد کرد و سپس کناره گیری میکند.
این عضو مستعفی حزب حاکم محافظه کار انگلیس میگوید من فکر میکنم که حزب محافظه کار امروز در مکان بسیار متفاوتی قرار گرفته است و دیگر دیدگاهی دلسوزانه در حمایت از افراد محروم جامعه ندارد.
تحلیل گران جدایی این عضو ارشد حزب حاکم محافظه کار انگلیس را سرشکستگی بزرگ برای این حزب ارزیابی کردند و آن را ضربه کاری دیگری بر اقتدار ریشی سوناک رهبر این حزب دانستند.
از انتخابات سراسری گذشته انگلیس در سال ۲۰۱۹ تا کنون دست کم سه نماینده مجلس انگلیس از حزب محافظه کار در اعتراض به رویکرد حزب حاکم این کشور از این حزب کناره گیری کردند.
محبوبیت حزب حاکم محافظه کار انگلیس بر اساس نتایج همه نظر سنجیها به پایینترین میزان در چهار سال اخیر رسیده است.
تحلیل گران محقق نشدن اغلب وعدههای حزب حاکم محافظه کار انگلیس و حمایت همه جانبه آن از رژیم صیهونیستی را که در حال نسل کشی فلسطینیان است از جمله علتهای مهم روی گردانی مردم از این حزب میدانند.
به گفته آنان مخالفت این حزب با خواست اکثریت مردم و درخواست شماری از نمایندگان مجلس با آتش بس در غزه و توقف کشتار فلسطینیان و پایان دادن به صدور بمب و جنگ افزار برای رژیم اسراییل مردم را خشمگین کرده است.