دبیر اجرایی جایزه ملی داستان و بازآفرینی گفت: اولین دوره این جایزه در ۲ بخش رقابتی بین شرکت کنندگان و ترویجی با برگزاری دورههای آموزشی در شهرهای مختلف برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، الهام زارع زاده در نشست خبری جایزه ملی داستان و بازآفرینی با تشریح بخشهای مختلف این رویداد گفت: بخش رقابتی در پنج قسمت رمان و داستان کوتاه، داستان کوتاه کوتاه، جستارنویسی و طرح داستان انجام میشود و بخش ترویجی این جشنواره نیز کارگاههای هنری و داستانی است که در شهرهای مختلف برگزار میشود.
وی افزود: این کارگاه ها، هنرمندان، نویسندگان و داستان نویسان را با روش بازآفرینی آشنا میکند و شامل موضوعات علمی است.
دبیر اجرایی جایزه ملی داستان و بازآفرینی درباره شرایط شرکت کنندگان تاکید کرد: به علت اهمیت و تازگی موضوع بازآفرینی هیچ گونه محدودیتی برای شرکت کنندگان نداریم و همه علاقمندان به نویسندگی در ردههای سنی مختلف میتوانند، در این جایزه ملی شرکت کنند.
زارع زاده افزود: نویسندگان و داستان نویسان میتوانند، آثار متعددی در بخشهای مختلف برای دبیرخانه ارسال کنند که هرکدام به طور جداگانه داوری و ارزیابی میشود.
وی درباره داوری آثار گفت: پس از دریافت آثار، داوران در بخشهای مختلف ارزیابیهای جداگانهای خواهند داشت و از هر بخش ۱۰ اثر به عنوان برتر انتخاب میشود.
دبیر اجرایی جایزه ملی داستان و بازآفرینی افزود: امکان تمدید مهلت برای دریافت آثار وجود دارد و مراسم اختتامیه این جایزه نیز پاییز امسال با معرفی نفرات برتر در حوزه هنری اصفهان برگزار خواهد شد.
اعلام جوایزه برترین آثار
همچنین در این نشست احمد نوری رئیس جایزه ملی داستان و بازآفرینی در خصوص جوایز نفرات برگزیده گفت: در بخش رمان جوایز صد، ۵۰ و ۳۰ میلیون تومانی به نفرات اول تا سوم اهدا میشود و در بخش داستان کوتاه ۱۰ جایزه ۱۰ میلیون تومانی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در بخش داستان کوتاه کوتاه ۲ جایزه، پنج میلیون تومانی و در بخش جستارنویسی ۲ جایزه ۱۰ میلیون تومانی به بهترین آثار اهدا میشود و در بخش طرح داستان از ۱۰ اثر برتر به ارزش ۳۰ میلیون تومان برای تولید حمایت خواهد شد.
علاقمندان میتوانند، آثار خود را تا تیر امسال به دبیرخانه جشنواره به نشانی dastanvabazafarini.ir ارسال کنند.