معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران از تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر تهران خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران از تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر تهران خبرداد.
امین توکلی زاده که امروز برای ارائه گزارش اقدامات و برنامههای این معاونت به اعضای شورای شهر در صحن حاضر شده بود، گفت:پس از طی روند شاهد تشکیل سازمان گردشگری شهرداری تهران خواهیم بود.
معاون شهردار تهران، برگزاری پویشهای متعدد از جمله تهران دوستداشتنی، روزهاولیها، لشگر قدس، عید بندگی و ماه مهربانی، ویژه برنامههای نوروزی، کارناوالهای شادی درشهر تهران، برپایی شهر شهدا، دهکدههای ورزشی و جام جهانی، کنگره ۲۴ شهید تهران در فرهنگسرای خاوران، برپایی ویژه برنامه برای خانوادهها در برج میلاد، بوستان مشاهیر، اراضی عباسآباد و برپایی سفرههای افطاری ساده و بازارچهها و گذر گردشگری برای حضور شهروندان در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز را از جمله اقدامات معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران برشمرد.
در ادامه اعضای شورای اسلامی شهر تهران به گزارش معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در خصوص اقدامات انجام شده در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان واکنش نشان دادند.
سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به این گزارش گفت: طرحهایی مانند ریحان شهر و کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار و ایجاد بازارچههای عرضه تولیدات زنان سرپرست خانوار از جمله احکام برنامه چهارم برای معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران است که انتظار میرود بر اساس برنامه تعیین شده در زمان معین اجرا شود. سوده نجفی افزود: در حکم ۸۵ به آموزشهای شهروندی اشاره شده و در حکم ۹۰ به بهبود مراکز نگهداری سالمندان و فعال سازی پنج مرکز فرهنگی تأکید شده، سوال ما این است در این زمینهها چه اقداماتی صورت گرفته است؟
جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا نیز از معاونت اجتماعی و فرهنگی خواست در کنار تلاش برای کیفیت بخشی به زندگی شهروندان در بخشهای مختلف، درخصوص فرهنگ رفتاری از جمله فرهنگ ترافیکی و تربیت شهروند مسئولیت پذیر اقدام کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران هم بر توجه به آموزش شهروندی در شهر تهران تاکید کرد.
ناصر امانی افزود: باید بازنگری مجدد در حوزه فرهنگی و اجتماعی صورت بگیرد و به جایگاه اخلاق در برنامههای شهرداری توجه ویژه شود تا شاهد ناهنجاریهای اخلاقی در سطح شهر نباشیم.
رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نیز بر نقش معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در فرهنگسازی تاکید کرد.
مهدی اقراریان گفت: تهران بیش از ۹ میلیون جمعیت دارد و باید به تنوع مخاطبان در اجرای برنامهها توجه شود.
رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورا همچنین گفت: تابلوهای مزین به تصاویر شهدا شرایط خوبی ندارد و با این حجم از هزینههای گسترده در بخشهای مختلف، شاید تغییر این تابلوها هزینه چندانی نداشته باشد.
وی گفت:یادمان شهدا هم در مناطق وضع مناسبی ندارد و وقتی شهردار تهران خود را داعیه دار فرهنگ شهادت میداند نباید از توجه به شهدا و یادمان آنها غفلت شود.
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا هم از برگزار نشدن برنامههای متنوع در شهر در روز زمین پاک انتقاد کرد و خواهان توجه به ورزش همگانی به ویژه در فصل بهار در بوستانها شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز بر لزوم آسیب شناسی برنامههای فرهنگی و اجتماعی شهرداری تاکید کرد.
نرگس معدنی پور گفت: ساختار معاونت فرهنگی و اجتماعی نیاز به بازنگری دارد و بودجه این معاونت نیز باید بازبینی شود.
در ادامه پرویز سروری نایب رئیس شورا هم توصیه کرد سال آینده در ایام نوروز معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری به موضوع گردشگری و جذابیتها و ظرفیتهای متعدد تهران توجه بیشتری کند و شهروندان و گردشگران را با جاذبهها بیشتر آشنا کند.
رئیس کمیته عمران شورا هم بر لزوم تشکیل کارگاههای آموزشی برای مادران تاکید کرد. سید محمد آقامیری گفت: برخی از معضلات فرهنگی و اجتماعی به علت آموزش نادرست مادران است و اگر تمرکز ویژهای بر این موضوع داشته باشیم از بسیاری از آسیبهای اجتماعی جلوگیری خواهد شد.
مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورا هم گفت: در سالهای قبل در ماه رمضان اقدامات دینی با روشهای نوین و جذاب چندان برگزار نمیشد و این اقدامات امسال انجام شد، اما باید در تابلوهای شهری برنامهها معرفی میشد تا مردم از برنامههای بیشتری بهره ببرند.