معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: وحدت شیعه و سنی رمز دیروز و موفقیت کشور و امت اسلامی است و دشمن در تلاش برای ایجاد دوگانگی و اختلافات قومی و مذهبی است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، حجت الاسلام و المسلمین رضا عزت زمانی در اولین اجلاسیه خانههای دین و زندگی سیستان و بلوچستان، گفت: خانههای دین و زندگی رویشی از زنان با وقار و مادران فهیمی است که با تمام قابلیتها، ظرفیتها و خلاقیت ویژه با نگاه محبت آمیز، با ایجاد یک اتحاد و انسجام و ارتباط دادن دلها اقدام به جذب افراد کرده و در خانه خود تا زمانی که زنده اند در سینههای افراد نفوذ کرده و اقدام به فعالیت میکنند.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور تاکید کرد: زن مسلمان به برکت امام راحل (ره) و شهدا و انقلاب اسلامی، هویت خود را فهمید و شناخت؛ امام راحل در زمان فعالیتهای انقلابی خود در جمع خانههای ساده و بانوان خانه دار حاضر میشد و آنان را رهبران نهضت، خطاب میکرد، این موضوع یک حقیقت در وجود زنها هست چرا که زن قدرت عاطفه و محبت و عطوفت و عفت را داشته و با آنها، جامعه را رهبری میکند.
حجت الاسلام عزت زمانی بیان کرد: در کشور طرح های بزرگ و کوچک با میلیاردها تومان اعتبار در حال اجراست، اما برای رسیدن به درک و فهم خانههای دین و زندگی باید قدرت هدایت جامعه را دید، هویت پیوند اجتماعی که در این محلها شکل میگیرد و شیطان از آن گریزان است، شما فعالان این مجموعههای مردمی باید قدر این اقدامات و فعالیتها را دانسته و بدانید شبکههایی شکل گرفته و مجاهدتهای شما الگوی کارهای فرهنگی میشود که قابلیت اتصال و پیوند را ساده و بی آلایش و همه فهم دارا است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان هم، گفت: مجموعه مدیریتی این خطه پهناور، آماده حمایت و گسترش از خانههای دین و وزندگی است.
شریفی تاکیدکرد: مصداق بارز دغدغه رهبر معظم انقلاب با توجه به نام گذاری امسال به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، همین خانههای دین و زندگی است، براین اساس باید برای گسترش و افزایش این مجموعهها تلاش کرد.
وی از تلاش برای رسیدن آمار خانههای دین و زندگی استان به هزار واحد خبر داد وگفت: خانههای دین و زندگی مجموعههایی اثرگذار بوده و در کنار سایر کنش گران اجتماعی و تشکلهای مردمی و سمن ها، میتوانند تاثیرگذار باشند، دشمن به دنبال کم رنگ کردن نقش مردم و القای وجود اختلاف فی ما بین دستگاههای اجرایی با کف جامعه و فاصله انداختن بین این دو است و برخی از داخل نیز به این موضوع دامن میزنند.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی جهانشاهی هم در این مراسم گفت: از پنج سال گذشته تاکنون اجرای طرح خانههای دین و زندگی در سیستان و بلوچستان به عنوان یک پایگاه فرهنگی در استان در حال پیگیری و اجراست و در حال حاضر با همه حمایتهای شده حدود ۳۰۰ خانه دین و زندگی در استان راه اندازی و مشغول به فعالیت هستند.
وی ادامه داد: در تلاش هستیم ، آمار این مجموعه در استان را به هزار واحد افزایش دهیم، این مجموعهها کاملا مردمی و با توان خود مردم فعالیت میکنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه محدوده فعالیت خانههای دین و زندگی به یک کوچه و خیابان محدود است، افزود: مقابله با آسیبهای اجتماعی، اشتغالزایی و فعالیتهای مذهبی از جمله فعالیتهای این مجموعه هست.