وزارت آموزش و پرورش در رونمایی از کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب گفت: مقام معظم رهبری درباره معلم، ادبیاتی به کار میبرند که عیناً نگاه ویژه اسلام به جایگاه معلم است .
وی اذعان کرد: فارغ از همه محدودیتهای بیرونی و علایق گروهی که داریم که در جای خودشان اهمیت ویژه دارند، ایجاد گفتمان اول آموزش و پرورش در هر مسئلهای یعنی پایهگذاری گفتمان آیندهسازی در کشور است.
صحرایی با بیان اینکه نکته دوم در بیان مقام معظم رهبری، بازگشت به مدرسه است، تصریح کرد: در بیانات ایشان؛ شما میبینید که مدرسه را مهم میدانند و معتقدند همه باید به مدرسه کمک کنند. اما متاسفانه آن طور که باید به این مسئله پرداخته نشده است و در کنار مدرسه وقتی که ضعف آن را دیدیم، مدارس دیگری خلق و برای جبران ضعفهای مدرسه به جای کمک به مدرسه ساختارسازی کردیم و این تنوعی که خلق کردیم به رفع کوتاه مدت برخی از مشکلات کمک کرده ولی مسائل اصلی را حل نکرده است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از منویات ایشان چنین برمیآید که باید همه به مدرسه برگردیم و این شاکله مهمی از حرفهای رهبر معظم انقلاب است، گفت: نکته سوم که بسیار پررنگ در ادبیات معظم له است؛ آرمانهای انقلاب و امام است که برگرفته از سنت حضرت رسول ص و ائمه اطهار علیهم السلام است،از کودکی باید در وجود افراد نهادینه شود.
وی ادامه داد : مقام معظم رهبری درباره معلم، ادبیاتی به کار میبرند که عیناً نگاه ویژه اسلام به جایگاه معلم است .
وزیر آموزش و پرورش افزود: ایشان در بیان اینگونه معلم، ادبیاتی دارند که توصیف ناپذیر است و می فرمایند معلم زیرساخت سرافرازی کشور است، معلم گوهر تراش ملت است؛ یعنی بچهها گوهرند و آن کسی که این گوهر را میتراشد و تبدیل به یک اثر بیبدیل میکند؛ معلم است.
اين کتاب که به قلم احمد نادری بوده و توسط انتشارات حوزه علمیه مروی به چاپ رسیده است به هشت فصل با عناوین، جایگاه و اهمیت آموزش و پرورش، الزامات آموزش و پرورش؛ بایدها، مشکلات نظام آموزشی فعلی، گفتمان رهبری؛ نظام الگویی، هویت معلم؛ معلم کیست؟ سند انحرافی ۲۰۳۰، ضرورت وجود معاونت پرورشی، الزامات محتوای کتب درسی؛ تقسیم شده و شامل تمام بیانات رهبر معظم انقلاب تا سال ۱۴۰۲ است.