به مناسبت روز ارتش
دیدار امام جمعه مهریز با فرمانده پادگان ارتش در مهریز
به مناسبت روز ارتش امام جمعه مهریز به همراه سرپرست فرمانداری و بخشدار مرکزی و اعضای ستاد جمعه شهرستان با فرمانده پادگان ارتش در شهرستان دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حجت الاسلام محی الدینی امام جمعه مهریز در این دیدار ضمن تبریک اقدام تاریخی، جهانی و برجسته توسط نیروهای مسلح ایران علیه رژیم غاصب صهیونیستی گفت: این حجم عملیات بازدارندگی با این ابزار و ادوات بی نظیر و برای اولین بار است که توسط ایران مقتدر انجام شد که ارزش بالایی دارد.
امام جمعه مهریز بیان داشت: ارتش ما شجاع، با انگیزه، توانمند و تکلیف محور است.
وی مردمی بودن، از جنسمردم بودن و حاضربودن در همه اقدامات حمایتی از مردم در تمامی بحرانها، مجهز بودن به تمام ادوات روز و قدرت بالای مانورها در همه صحنههای مورد نیاز، مهیا بودن و آمادگی صد درصدی در هرشرایطی از درون و در سختترین اقلیم ها، معتقد بودن و معنویت و دفاع از دین و دیانت توسط ارتشیان را جزو چهار رکن اصلی و داراییهای مهم نیروهای مسلح و به ویژه ارتشیان عنوان کرد.