معاون امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در دو دهه اخیر در حوزه علوم اعصاب فعالیت های زیادی صورت گرفته است که یکی از نتایج آن توسعه فناوری های نوینی همچون هوش مصنوعی است که می تواند موجب افزایش کیفیت زندگی مردم شود.
مهدی مقتدایی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما: افزود: علوم اعصاب، تلفیقی از رشتههای پزشکی، روانشناسی، مهندسی رایانه و زبان شناسی است و دانشگاهها و پژوهشگاههای مختلف، در دو دهه اخیر، روی امور پژوهشی رشتههای علوم اعصاب فعالیت کرده اند که یکی از نتایج و بروندادهای فعالیت در حوزه علوم اعصاب؛ هوش مصنوعی است که امروزه در خصوص اهمیت کاربردهای آن زیاد میشنویم.
معاون امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایرا با اشاره به طراحی رویداد نوروتاک از دو سال قبل در معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: علوم اعصاب اکنون یکی از رشتههای جذاب در سطح دنیاست و مبنا و هدف از شکل گیری رویداد نوروتاک؛ بررسی و رایزنی درباره مسائل علوم اعصاب و نوروساینس و ارائه آن به زبان ساده به عموم مردم است.
مهدی مقتدایی با بیان اینکه دهه ۲۰۱۰ به دلیل اهمیت حوزه علوم اعصاب دهه مغز نامگذاری شد؛ افزود: بنا شد تا در رویداد نوروتاک، مسائل بین رشتهای که مورد مناقشه است از نظر علمی فلسفی و روانشناسانه به بیان ساده بررسی و نتایج به زبان ساده به عموم مردم بیان شود در حقیقت جامعه هدف ما عموم مردم هستند و حتی دانشگاهیانی که ارتباطی با علوم پزشکی ندارند هم؛ علوم اعصاب قطعا میتواند در روند کارشان کمک بکند.
معاون امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به استقبال دانشجویان از برگزاری این رویداد در دو سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ گفت: این رویداد را سالیانه برگزار میکنیم و امسال رویداد نوروتاک با مشارکت جمعیتی بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی علوم پزشکی و علوم شناختی برگزار شد.
دکتر مقتدایی گفت: استفاده از علوم اعصاب در امورات روزمره زندگی و جامعه و استفاده از آن برای پیشبرد فناوریهای نوین پزشکی باعث میشود خدمات بهتری به مردم ارائه شود و در حقیقت کیفیت زندگی مردم را بالا ببرد، رشتههای علوم اعصاب میتواند در استفاده و توسعه فناوریهای نوین به ما کمک کند.