بیش از ۱۵ هزار و ۸۰۰ کیلو گرم انواع فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف شناسایی و معدوم شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: از زمان آغاز گشتهای ویژه نوروزی در اسفند سال گذشته تاکنون کارشناسان این اداره کل از ۸ هزار و ۸۲۹ مرکز تهیه و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان بازدید و در نهایت ۱۵ هزار و ۸۷۰ کیلوگرم محصول غیربهداشتی و ناسالم، را ضبط و معدوم کردند.
سیدرضا موسوی افزود:کارشناسان دامپزشکی استان در این مدت برروند کشتار هفت میلیون و ۳۲ هزار و ۹۱۴ قطعه طیور و ۱۶۶ هزار و ۸۷۱ راس دام سبک و سنگین نظارت بهداشتی و شرعی داشتند.
وی از شهروندان خواست تا فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز، موضوع را با سامانه پاسخگویی سراسری دامپزشکی به شماره ۱۵۱۲ در میان گذارند.
استان اصفهان یکی از قطبهای تولید محصولات دامی کشور، با ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۶ کشتارگاه طیور و ۲۹ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بستهبندی و فرآورده خام دامی است.