کتاب حاکمیت اسلامی در عصر غیبت با ترجمه عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،کتاب «حاکمیت اسلامی در عصر غیبت» تالیف آیتالله سیدکاظم حسینی حائری با ترجمه دکتر سیدمهدی نوریکیذقانی عضو هیات علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات عرب دانشگاه حکیم سبزواری روانه بازار کتاب شد.
در میان مسلمانان، بالأخص شیعیان اثنی عشری در دوران متمادی از تاریخ، مسئلهی حکومت اسلامی و وظایف حاکمان اسلامی در طول غیبت کبری بسیار اهمیت داشته و تا اکنون مورد توجه و بررسی بسیاری از کارشناسان دین و مذهب قرار گرفته است. آیت الله سید کاظم حسینی حائری به سبک و سیاقی متفاوت و ممتاز، در کتابی با عنوان «حاکمیت اسلامی در عصر غیبت» که به تازگی توسط نشر بینالملل منتشر شده، به مفاهیمی پرداخته که حتی برای غیرمتخصصان در این موضوع، قابل فهم و درک است.
آیت الله حائری مولف کتاب، در ابتدا ذیل شبهات مطرح شده دربارهی حکومت اسلامی در دوران غیبت کبری، با تأمل در سیرهی حضرات معصومین علیهمالسلام، حکمتِ غیبت و اخبار ممنوعیتِ خروجِ قبل از قیامِ حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را شرح و بسط داده است.
مسائلی همچون؛ مبانی فقهی ولایت فقیه بر اساس امور حسبیه، دلایل و میزان انتخاب در ولایت فقیه و مرجعیت و ولایت از موارد مهمی است که در این کتاب به طور جدی مورد ارزیابی قرار گرفته است. همچنین بررسی سندهای حدیثی و تبیین تعارض بین روایات که مؤلف تلاش کرده تا مسئلهی حکومت در عصر غیبت را طبق براهین مختلف و با تکیه بر منابع روایی و قرآن به طور آشکار و صریح بیان کند.
علیرغم اینکه اکنون مسلمانانِ جهان علیالخصوص مردم ایران تحت بیرق حکومت اسلامی زندگی میکنند و به عنوان یک مسلمان در پی اهداف حضرت ولیعصر علیه السلام قدم برمیدارند، این کتاب راهنمای خوبی است تا اندیشهها طبق فرامین و نص معصومین علیهمالسلام با رجوع به علما و حاکمان اسلامی در عصر غیبت شکوفا شوند، تا جامعه هرچه بهتر برای ظهور و حکومت مهدوی آماده شود.
این کتاب با عنوان اصلی «ولایه الامر فی عصر الغیبه» به زبان عربی توسط آیت الله سیدکاظم حسینیحائری تالیف و توسط دکتر محمدحسین کاکوئی و دکتر سیدمهدی نوریکیذقانی که هردو استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری میباشند، ترجمه شده است.
کتاب «حاکمیت اسلامی در عصر غیبت» تالیف آیتالله سیدکاظم حسینیحائری و با ترجمهی دکتر محمدحسین کاکوئی و دکتر سیدمهدی نوریکیذقانی در ۲۴۳ صفحه به تازگی توسط نشر بینالملل منتشر شده است.