استاد فرهاد فخرالدینی از نگارش «منظومه سیمرغ» بر اساس «منطق الطیر» فریدالدین عطار نیشابوری خبر داد و گفت: این اثر همزمان با ۲۵ فروردین و روز بزرگداشت عطار نیشابوری به اتمام رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، استاد فرهاد فخرالدینی موسیقیدان، آهنگساز و رهبر ارکستر نامدار ایرانی با اشاره به این که نگارش این منظومه از اوایل سال ۱۴۰۰ آغاز شده بود، افزود: عطار نیشابوری در ادبیات ما چهرهای شناخته شده و شاعری بسیار شیرین سخن و دلنشینی است و «منطق الطیر» بیشک بهترین اثر عطار است. تصمیم گرفتم که در یک روند زمانبر، چکیدهای از اشعار را انتخاب و کار نگارش موسیقی را آغاز کنم.
فخرالدینی درباره چگونگی نگارش «منظومه سیمرغ» بیان کرد: خلاصه اشعار و گزینش را برعهده دوست هنرمندم، آرش امینی گذاشتم و وی هم با نهایت دقت و وسواس، گلچینی از اشعار عطار را آماده کرد. حقیقتا انتخابهای درستی هستند و من گزیدهای از ابیاتی که امینی انتخاب کرد را استفاده کردم. به شرطی که انسجام داستان به هم نریزد. این مجموعه را «منظومه سیمرغ» نامگذاری کردم و در پنج مومان طراحی شده است.
این آهنگساز و رهبر ارکستر افزود: همه توان من و دوستانم در تیم اجرایی بر این است که بتوانیم به زودی این مجموعه را به شکلی متفاوت و به بهترین شکل به روی صحنه ببریم و دوست دارم تا زمانی که هستم، در حضور مخاطبان موسیقی آن را اجرا کنیم.
فخرالدینی درباره ایامی که به دور از هیاهو، تصمیمی برای فعالیت هنری جدید نداشت نیز گفت: با وجود اینکه آزرده خاطر بودم و شخصا تصمیم به کنارهگیری از فعالیتهای هنری گرفته بودم، این انگیزه بار دیگر مرا به وجد آورد و احساس کردم میتوانم اثری قابل توجه را به موسیقی وطنم ارائه کنم. همیشه مشغول کار بودهام و از مطالعه دور نبودم.