مقادیر زیادی اسکلت مرغ غیر بهداشتی که در حال خمیر شدن برای تولید سوسیس و کالباس بود شناسایی و توقیف شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، به گفته کارشناس نظارت برفرآوردههای مواد خامی دامپزشکی استان درپی بازدیدهای دورهای از واحدهای صنفی و کارخانههای تولید سوسیس و کالباس به موردی برخوردیم که مقادیر زیادی اسکلت مرغ در حال خمیر شدن بود که این اسکلتها پس از بررسی مشخص شد بدون مجوز وارد کارخانه شده است که بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی خلاف مقررات تشخیص داده شد.
محمد تقوی ثابت مقدار اسکلت مرغها را سه و نیم تن اعلام کرد و افزود: این بار از نظر کیفیت و بار میکروبی نیز غیر قابل مصرف بوده است.
وی افزود: با توجه به محرز بودن این تخلف و با حکم معاون دادستان این محموله ضبط و معدوم سازی شد