رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: شهروندان برای جلوگیری از مسمومیت و عوارض ناشی از آن از مصرف قارچهای وحشی که فصل رویش آنها شروع شده است خودداری کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،خسرو شهبازی با اشاره به افزایش نزولات آسمانی، رشد انواع قارچها در طبیعت و استفاده ناآگاهانه خانوادهها از قارچهای وحشی اضافه کرد: از طریق ویژگیهای ظاهری، بو و رنگ قارچ نمیتوان به طور قطعی سمی و غیر سمی بودن آن را تشخیص داد و کوچکترین اشتباهی در تشخیص ممکن است منجر به مرگ یا آسیبهای جدی به اعضای بدن شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: توصیه میشود همه مصرف کنندگان، قارچ خوراکی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی شده برچسب دار و دارای پروانه بهره برداری از وزارت جهادکشاورزی که در مراکز و فرشگاههای معتبر کشور عرضه میشوند، تهیه کنند.