رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: شهروندان برای جلوگیری از مسمومیت و عوارض ناشی از آن از مصرف قارچهای وحشی که فصل رویش آنها شروع شده است خودداری کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، خسرو شهبازی افزود: به دلیل شباهتهای ظاهری، تشخیص قارچهای سمی از غیرسمی امکان پذیر نیست و به همین دلیل ممکن است قارچهای سمی به ویژه در فصل بهار و پاییز، مورد استفاده خوراکی قرار گرفته و منجر به مسمومیت افراد و عوارض جدی و حتی مرگ شود.
او با اشاره به افزایش نزولات آسمانی، رشد انواع قارچها در طبیعت و استفاده ناآگاهانه خانوادهها از قارچهای وحشی اضافه کرد: از طریق ویژگیهای ظاهری، بو و رنگ قارچ نمیتوان به طور قطعی سمی و غیر سمی بودن آن را تشخیص داد و کوچکترین اشتباهی در تشخیص ممکن است منجر به مرگ یا آسیبهای جدی به اعضای بدن شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: توصیه میشود همه مصرف کنندگان، قارچ خوراکی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی شده برچسب دار و دارای پروانه بهره برداری از وزارت جهادکشاورزی که در مراکز و فرشگاههای معتبر کشور عرضه میشوند، تهیه کنند.