رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی کردستان از اجرای طرح جدید برچسب گذاری لاشههای گوشت استحصالی در کشتارگاههای استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، در قالب این طرح مردم میتوانند گوشت عرضه شده را براساس ذائقه مصرف تهیه و استفاده کنند.
رجبی نیا گفت: در برچسبهای قبلی تنها کد کشتارگاه، کد پروانه بهداشتی دامپزشکی، تاریخ تولید، انقضاء و شرایط نگهداری ثبت میشد، اما در لیبلهای جدید آیتمهای جدیدی با عنوان نوع و جنس دام نیز لحاظ و اضافه شده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی کردستان گفت: این طرح علاوه بر تاکید بر نظارت بهداشتی دامپزشکی، موجب تفکیک کیفیت لاشههای مختلف شده و موجب خواهد شد که شهروندان گوشت قرمز مورد نیاز خود را براساس ذائقه مصرف شناسایی و خریداری کنند.
به گفته او این برچسبها بر روی ران و سردست لاشههای کشتار شده الصاق میشود ممهور بودن لاشه به مهر دامپزشکی نشانه کشتار بهداشتی در کشتارگاهها بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.
رجبی نیا با بیان اینکه برچسب زرد نشان دام ماده کشتار شده، برچسب آبی نشان دام نر کشتار شده است گفت: بر روی این برچسب به ترتیب نوع دام زبح شده اعم از گوسفند نر، گاو نر و بز نرو یا گوسفند ماده، گاو ماده و بز ماده ذکر میشود.