روشهای خشونت آمیز پلیس آمریکا که در مواردی به مرگ شهروندان منجر میشود، رویهای جاری و گسترده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی پی بی اس در گزارشی به بررسی عملکرد و رفتارهای خشونت آمیز پلیس آمریکا پرداخت.
مرگ جورج فلوید باعث ایجاد حساسیت سراسری درباره نوع رفتار پلیس آمریکا منجر شد. مرگ فلوید ناشی از روش رفتاری پلیس بود که غیرمرگبار تلقی میشد. تحقیقات جدید که خبرگزاری آسوشیتدپرس آنها را رهبری کرده است نشان میدهد که این روشها از آنچه تصور میشد، بسیار رایجتر است. جان یانگ در این باره گزارش میدهد.
تحقیقات انجام شده نشان میدهد در فاصله سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۱، بیش از یک هزار نفر به علت رفتار خشونت آمیز پلیس کشته شدند حال آنکه قرار نبود این رفتارها، مرگبار باشد. در این روشهای برخورد فیزیکی از باتوم، سلاحهای بیهوش کننده، و مواد شیمیایی استفاده میشود. مسنترین قربانی این رفتارها، فردی ۹۵ ساله و جوانترین قربانی پانزده ساله بود. فقط بیست و هشت نفر از افسران درگیر در این رفتارها، متهم شدند. فقط در نیمی از این موارد به نقش پلیس اشاره شد. این به معنای آن است که تعداد آمریکاییهای کشته شده به دست پلیس، بسیار بیشتر از آمار شناخته شده قبلی است. خبرگزاری آسوشتیدپرس این تحقیقات را با همکاری مرکز روزنامه نگاری تحقیقی هاوارد در دانشگاه مریلند و دانشگاه ایالتی آریزونا انجام داد. ریس دانکلین (Reese Dunklin) گزارشگر آسوشیتدپرس در این تحقیقات حضور داشت. سوال مطرح این است چگونه روشهای برخورد قهری و همراه با زور که قرار نیست مرگبار باشد، به مرگ افراد منجر میشود؟
ریس دانکلین: در صدها مورد شاهد بودیم که افسران خیلی سریع اقدام میکردند یا اینکه زیاده روی میکردند یا برخورد آنها خیلی طول میکشید. آنها در نحوه اعمال از زور اشتباه میکردند و این رفتارها، فراتر از حد اقدامات ایمن است. مثلا آنها افراد را درحالیکه روی سینه دراز کشیده بودند روی زمین نگه میداشتند و درنتیجه آنها نمیتوانستند به درستی نفس بکشند یا قلب آنها نمیتوانست به درستی عمل کند. این دقیقاً همان چیزی است که برای جورج فلوید اتفاق افتاد. یا در مواردی آنها از تفنگهای بیحسکننده خود بارها و برای مدت طولانی استفاده کردند.