مایکل مارتین وزیر خارجه ایرلند گروگان گرفتن، پیشگیری از رسیدن کمکهای بشردوستانه به غیرنظامیان، هدف قرار دادن افراد و زیرساختهای غیرنظامی، انفجارها در مناطق پرجمعیت، استفاده از ابزارهای غیرنظامی برای مقاصد نظامی و مجازات جمعی همه مردم را، بخشی از اقدامات غیرقانونی اسرائیل در فلسطین دانست که باید متوقف شوند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، مایکل مارتین وزیر خارجه ایرلند" گروگان گرفتن، پیشگیری از رسیدن کمکهای بشردوستانه به غیرنظامیان، هدف قرار دادن افراد و زیرساختهای غیرنظامی، انفجارها در مناطق پرجمعیت، استفاده از ابزارهای غیرنظامی برای مقاصد نظامی و مجازات جمعی همه مردم را، بخشی از اقدامات غیرقانونی اسرائیل در فلسطین دانست که باید متوقف شوند. "
پیش از این شماری از نمایندگان مجلس ایرلند، از جمله مت کارتی، نماینده حزب شین فن، پیگرد رژیم صهیونیستی را به علت ارتکاب جنایات اخیر در غزه، خواستار شده بودند.
مت کارتی (Matt Carthy TD)، نماینده حزب شین فن در مجلس ایرلند در مصاحبه با رسانهها گفت: امروز زمانی است که باید به حساب اسرائیل، به خاطر زیرپا گذاشتن مکرر قوانین بین الملل، رسید. دولت آفریقای جنوبی این موضوع را به دیوان بین المللی دادگستری برده است و دولت ما در ایرلند باید از پیگیری این موضوع حمایت کند. متاسفانه جامعه جهانی در رسیدگی به اقدامات اسرائیل، کوتاهی کرده است.
حمایت ایرلندیهای از فلسطینیان، در ورزشگاه ها، تظاهرات و جوامع گوناگون ادامه دارد.
جیم کوران تحلیلگر ایرلندی مسائل سیاسی به ما گفت: ۸ سپتامبر ۱۸۸۷ لرد بالفور به عنوان وزیر مختار بریتانیا در ایرلند منصوب شد. او حدود ۳۰ سال پیش از این که در بیانیهای فلسطین را به صهیونیستها بدهد، حاکم ما ایرلندیها بود. تجزیه ایرلند را بالفور طراحی کرد و او تجزیه فلسطین را هم طراحی و اجرا کرد؛ بنابراین ما ایرلندیها شاهد بودیم که شهرک نشینهای بریتانیایی در کشور ما مستقر میشدند و با بیرون راندن مردم ایرلند، جمعیت خودشان را در سرزمینهای اشغالی در ایرلند افزایش دادند و بریتانیا همین سیاست را در فلسطین اجرا کرد یعنی یهودیان شرق اروپا را وادار به مهاجرت به فلسطین کرد و با دزدیدن زمینهای فلسطینیان و آواره ساختن مردم فلسطین، جمعیت یهودیان را در فلسطین افزایش داد. حتی بنیامین نتانیاهو، از مهاجران شرق اروپاست که به فلسطین رفته اند.
آفریقای جنوبی در دیوان بین المللی دادگستری از اسرائیل به علت ارتکاب نسل کشی علیه فلسطینیان شکایت کرد. این دادگاه در ماه ژانویه در حکمی اعلام کرد که اسرائیل باید از هر اقدامی که ذیل کنوانسیون مقابله با نسل کشی قرار میگیرد، خودداری کند حمایتهای جهانی از فلسطینیان و همچنین اقدامات کشورها علیه رژیم اسراییل در حال افزایش است.
تاکنون ۹ کشور از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا حق فلسطینیان را برای داشتن یک کشور مستقل بر اساس مرزهای موسوم به ۱۹۶۷ به رسمیت شناخته اند که شامل کرانه باختری، نوار غزه و بیت المقدس شرقی است.....
اظهارات:
۱ – مت کارتی – نماینده مجلس ایرلند از حزب شین فن
۲ – جیم کوران – تحلیل گرسیاسی ایرلندی