بیش از ۲۵۰ نفر از ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ تاکنون در طرح مردمی حفاظت از یوز ایرانی در جاده میامی-عباس آباد مشارکت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما رییس پارک ملی توران با بیان اینکه برآورد ما این است که این میزان تا پایان تعطیلات نوروزی به بیش از ۴۰۰ نفر برسد افزود: همه این افراد با هزینه شخصی و همراه با وسیله نقلیه شخصی از بیش از ۱۰ استان کشور از تمامی نقاط کشور حضور داشتند که این امر باعث دلگرمی ما در این منطقه شده است.
علی اکبر قربانلو با بیان اینکه این رقم مشارکت در تاریخ حفاظت مردمی از این گونه در ایام نوروز در این منطقه بی سابقه است افزود: بیش از ۵۰۰ نفر نیز در صف انتظار برای حضور در این جاده بودند که به دلیل ازدیاد افراد ثبت نام کننده در این طرح، نتوانستیم از حضور آنها بهرهمند شویم. همچنین عمده این افراد به دلیل اینکه از استانهای دور از جمله خوزستان، آذربایجان، کردستان و سیستان و بلوچستان بودند از آنها درخواست کردیم تا به طرف این جاده حرکت نکنند و در زمان دیگری از حضور آنها بهره ببریم.
وی گفت: هر روز به طور میانگین ۸ تا ۱۰ خودرو در این جاده حضور دارند و تمامی اینها با هماهنگی انجام میگیرد که به طور میانگین در هر خودرو ۲ نفر حضور دارند.
رییس پارک ملی توران افزود: ما تا سال گذشته هر سال به طور میانگین ۷ تا ۸ تصادف در این محور داشتیم که خداروشکر امسال تا امروز هیچ تصادفی در این جاده رخ نداده است و این عمدتا به تلاش این گروهها مردمی برای اطلاع رسانی جهت رانندگی با سرعت مطمینه در این جاده بوده است.
آقای قربانلو گفت: اداره کل محیط زیست استان سمنان نیز نقش پشتیبانی و ارایه مکان مناسب برای استراحت و تامین تغذیه این افراد در طی روزها و شبهای کشیک بر عهده داشت که خوشبختانه توانستیم پشتیبانی رضایت بخشی را از هموطنان عزیز داشته باشیم.
طرح مردمی حفاظت از یوز ایرانی در جاده میامی-عباس آباد از ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ آغاز شده و تا تا پایان روز ۱۴ فروردین ادامه دارد.