رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: دولت باید در سیاستگذاری و مدیریت، پشتیبانی و تسهیل قوانین نقش داشته باشد و کار دست مردم باشد، اگر میخواهیم جهش تولید داشته باشیم باید مردم را در امور جاری دخالت دهیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید محمود آقامیری ضمن تبریک سال نو در رابطه با شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، گفت: از سال ۱۳۸۱ تاکنون مقام معظم رهبری دائماً تاکید بر ارائه یک شعار و پیگیری آن توسط مسئولان دولتی دارند که ۹۰ درصد این شعار در بحث تولید است و امروز به عنوان یک پشتوانه مهم برای اقتصاد کشور مطرح میشود.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی یادآور شد: مقام معظم رهبری در مقاطعی راجع به مسائل ملی یعنی اقتدار و همبستگی ملی صحبت میکنند و دائماً روی بحث اقتصاد و موتور اصلی اقتصاد در کشور که تولید است تاکید دارند.
آقامیری تاکید کرد: مقام معظم رهبری در سالهای اخیر بر شعارهایی مانند اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، رونق تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین، رونق تولید، حمایت از کالای ایرانی، دولت و ملت همدلی و همزبانی و تولید، پشتیبانیها مانع زداییها را مطرح میکنند امسال هم شعار جدیدی را انتخاب کردهاند.
وی افزود: به نظر بنده فضای این شعار با شعار سالهای گذشته کمی متفاوت است و جهش تولید با مشارکت مردم است به عبارتی میتوان گفت مقام معظم رهبری نه اینکه وزنه کار را از دوش مسئولان برداشته باشند اما با طرح این شعار فرمودهاند اگر بخواهیم در این مسئله موفق باشیم باید برای رونق تولید به سراغ مردم هم برویم.
آقامیری خاطرنشان کرد: بخش خصوصی و مردم باید وارد مسائل اقتصادی کشور شوند؛ البته باید گفت اقتصادهای دولتی، سوسیالیستی و اقتصادهایی که بیشتر روی دوش دولت است توانستهاند تا به امروز به کشور کمک کنند و تولید را رونق دهند.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: امروز وضع معیشتی مردم خوب نیست و مقام معظم رهبری امسال روی این مسئله تاکید کردند. به عنوان مثال خودرو وسیلهای ضروری است. در جامعه دو خودروساز داریم که متأسفانه مدیریت آن را بخش دولتی در دست گرفته است و شما هم میبینید اگر تمام پرسنل این کارخانجات با ۵ برابر حقوق دریافتی در خانه بمانند میزان زیان دهی آن کارخانجات کمتر از میزانی است که در حال حاضر با آن مواجه هستند.
این موضوع نشان دهنده این است که دولت در انجام و پیگیری تولید خیلی موفق نبوده است.
وی خاطرنشان کرد: دولت نمیتواند در بحث تصدی گری تولید نقش بسیار خوبی داشته باشد. اما دولت در سیاست گذاری و مدیریت، پشتیبانی و تسهیل قوانین میتواند نقش داشته باشد و کار باید دست مردم باشد بنابراین اگر میخواهیم جهش تولید داشته باشیم باید مردم را در امور جاری دخالت دهیم.