۱۴ مرکز نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در شهرستان مشهدپلمب شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،دکتر محمد سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با بیان اینکه همواره در طرحهای تشدید نظارتهای بهداشتی، دامپزشکی موظف به اجرای یکی از حساسترین وظایف حاکمیتی خود که شامل نظارت بر تولید و استحصال گوشت و سایر فرآوردههای خام دامی، تامین و پایداری سلامت و امنیت غذایی شهروندان است گفت:طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، از تاریخ ۱۹ اسفند سال ۱۴۰۲ آغاز و تا ۲۲ فروردین سال جاری ادامه دارد.
او افزود: تاکنون، ۲ هزار و ۲۰۳ مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی و همچنین سایر اماکن اقامتی و پذیرایی انجام شده است.
وی گفت: در این بازدیدها تا کنون ۱۶۸ مورد غیر بهداشتی توسط بازرسان مشاهده، که تذکرات لازم با تنظیم صورتجلسه به متصدیان واحدها داده شده، همچنین از فعالیت ۱۴ واحد صنفی بدلیل عبور از خط قرمزهای بهداشتی و عدم رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی جلوگیری بعمل آمده است.
او افزود:بازرسان بهداشتی در این مدت ۹ هزار و ۲۵۷ کیلوگرم انواع فرآورده خام و نهاده دامی مشکوک را کشف و توقیف کردندکه مقدار ۲۵۰ کیلوگرم از فرآوردههای توقیفی بدلیل نداشتن شرایط بهداشتی دامپزشکی از چرخه مصرف انسانی حذف و امحا شد.