مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بافق: هدف از مبارزه با موشها حذف کامل آنها از طبیعت نیست و باید تراکم و جمعیت آفت به حدی کاهش یابد که خسارتی وارد نکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حمید عسکری گفت: اجرای طرح پایلوت مبارزه با موشهای مغان، ورامین و موش کور با استفاده از طعمه مسموم فسفر دوزنگ واکس پلت در روستای خرم آباد سبزدشت با حضور جلالی نیا کارشناس مسئول مبارزه با جوندگان از اداره مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور ودهقانی معاون حفظ نباتات استان بررسی شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بافق با تاکید بر اینکه هدف از مبارزه با موشها حذف کامل آنها از طبیعت نیست؛ در مورد روشهای مدیریت و کنترل موشهای مضر در بخش کشاورزی، گفت: روشهای اصلی مبارزه با موشها شامل روش مکانیکی از قبیل تله گذاری، آبیاری و غرقاب، شخم زدن و خراب کردن لانهها با بیل، روش بیولوژیکی استفاده از جانوران شکارچی و روش شیمیایی از جمله استفاده از انواع طعمه مسموم است که به صورت تلفیقی و آگاهانه و با زمان بندی مناسب باید به کار برده شوند تا تراکم و جمعیت آفت به حدی کاهش یابد که خسارتی وارد نکند.
وی افزود: جوندگان به ویژه موشها از آفات خطرناکی هستند که میتوانند خسارت زیادی به مزارع، باغات، سیستمها و تأسیسات آبرسانی بخش کشاورزی وارد کنند.
عدم مبارزه با موش در اراضی کشاورزی خسارت کمی و کیفی شدیدی از لحاظ محصولات تولیدی در مزارع و باغات ایجاد میکند.