استاندار خوزستان تاکید کرد: شهروندان از سفرهای غیرضروری در بازه زمانی بارشهای پیش رو خودداری کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، علی اکبر حسینی محراب در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان افزود: بر اساس پیش بینی هواشناسی روز سهشنبه با ورود سامانه بارشی به استان انتظار میرود در اثر فعالیت این سامانه بارشی شاهد نزولات سنگین در بالا دست و مناطق پایین دست سدها و بروز آبگرفتگی باشیم.
وی ادامه داد: این نوبت از بارشها برای تامین آب کشاورزی و شرب استان مواهب و منافع بسیاری به دنبال خواهد داشت و پیشبینی شده بین ۵۰ تا ۱۷۰ میلیمتر بارش در بالا دست داشت باشیم که میتواند استان را سیراب کند.
استاندار خوزستان گفت: در عین حال این سامانه بارشی مشکلاتی برای پایین دست به وجود میآورد و آبگرفتگیهایی در مناطق مختلف خواهیم داشت و امیدواریم مسئولان ستاد بحران سازمانهای امدادی و اقشار مختلف مردم آمادگی لازم را داشته باشند تا شاهد آسیب رسیدن به زندگی مردم نباشیم.
حسینی محراب با بیان اینکه محورهای پل زال به اندیمشک، ایذه به لردگان و اندیکا به تاراز از مسیرهایی است که در معرض بیشترین تاثیر از بارشهای پیش رو هستند ادامه داد: از مردم درخواست می کنیم در بازه زمانی سهشنبه شب تا چهارشنبه ظهر از سفر خودداری نموده و پس از تثبیت شرایط جوی اقدام به مسافرت کنند.
وی اظهار داشت: تخلیه آبگرفتگی از سطح شهر در صورتی که بارش به میزان ۶۰ تا ۷۰ میلیمتر باشد طبعاً به مقداری زمان نیاز دارد البته در مناطقی که قبلاً آبگرفتگی داشتیم بخش زیادی از مشکلات حل شده است ولی همچنان نقاطی داریم. در جلسه گذشته حدود ۶۰ نقطه در اهواز اشاره شد که دچار آبگرفتگی شده که تعدادی از آنها مشکلش رفع شده است، اما آنچه که باید حتماً اتفاق بیفتد آمادگی دستگاهها برای خدمت رسانی در شرایط بحران است.
استاندار خوزستان گفت: در جلسه امروز تدارک و بسیج امکانات، نیروها و ماشین آلات برای تخلیه آبگرفتگی و هدایت آن به ایستگاههای پمپاژ و رودخانهها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و وظایف دستگاههای مختلف تقسیم بندی شد.
حسینی محراب افزود: از نیروهای مسلح از جمله ارتش، سپاه، بسیج و فراجا در بخشهای مختلف خواسته شد آمادگی داشته باشند که اگر برای برخی مناطق نیاز به کمک آنها بود اقدامات لازم صورت گیرد.
وی ادامه داد: در اثر رعد و برق و بارشها ممکن است در برخی مناطق قطعی برق و متعاقب آن قطعی آب داشته باشیم که به مسئولان تاکید شد ژنراتورهایی در کنار ایستگاههای پمپاژ آب تعبیه کنند که در زمان قطعی برق بتوانند جبران کنند و امیدواریم با کمک مردم و خودداری از سفرهای غیرضروری به مناطق کوهستانی، مسیل ها، حاشیه رودخانهها و نقاط مستعد خطر خسارات به حداقل ممکن برسد.