پنج تن مواد غذایی فاسد در چهارمحال و بختیاری معدوم شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: در قالب برنامه سلامت نوروزی و سلامت رمضان، بیش از پنج تن مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد معدوم شد.
صالحیفرد افزود: در قالب این طرح تاکنون بیش از ۱۶ هزار بازرسی از مراکز و اماکن مختلف صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در این بازرسیها ۷۵ متصدی متخلف شناسایی و به مراجع قضایی معرفی و ۲ واحد متخلف پلمب شد.
رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای اجرای این طرح ۴۰۶ مورد بازرسی از سامانههای آبرسانی و ۱۵۰ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شده است.
صالحیفرد تصریح کرد: ۵۴ مورد بازرسی از مراکز اقامتی و پایانههای مسافربری، ۸۳۴ مورد بازرسی از مراکز مذهبی و اماکن بینراهی، ۱۱ هزار و ۲۸۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و چهار هزار و ۸۷ مورد بازرسی از اماکن عمومی از دیگر اقداماتی است که به همت بازرسان سلامت محیط و کار صورت گرفته است.