استان اصفهان در تولید نان در کشور سرآمد است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در کمیته احیای نان کامل در استان اصفهان گفت: استان اصفهان از دیرباز با دارا بودن ظرفیتهای سخت افزاری از جمله کارخانههای تولید آرد و واحدهای پیشرو خبازی، همواره مرجع کمی و کیفی تولید انواع نان کامل در کشور بوده است.
محمود حقیقت سرشت افزود: تولید و عرضه نان و در مواد غذایی سالم و کامل، از اولویتهای حکمرانی در کشور است.
وی ادامه داد: بهرهبرداری از ظرفیتهای شاخص استان اصفهان در کشور، میتواند در تأمین شاخصه سلامت و امنیت غذایی ملی نقش مؤثری را ایفا کند.
حدود چهار هزار و ۸۵۰ واحد نانوایی در استان اصفهان فعال است که حدود هزار و ۵۰۰ واحد آن در شهرستان اصفهان واقع شده است.