۱۷۸ میلیون قطعه جوجه ریزی، امسال در مازندران انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران. معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۷۸ میلیون و ۴۱۶ هزار قطعهای در مرغداریهای گوشتی استان طی یکسال اخیر خبر داد.
محمدمهدی عباس زاده با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۱۷۸ میلیون و ۴۱۶ هزار و ۴۱۹ قطعه جوجه ریزی در مرغداری گوشتی استان مازندران انجام شد گفت: بیشترین جوجه ریزی انجام شده مربوط به ماههای آذر، دی و بهمن ماه امسال بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش قابل توجهی داشت.
وی سهمیه ابلاغی جوجه ریزی استان در اسفند ماه امسال را ۱۶ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه اعلام و تصریح کرد: جوجه ریزی اسفند ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ۱۱ ماه نخست امسال ۳۰۵ هزار و ۹۳۵ تن و بطور میانگین ماهانه ۲۷ هزار و ۸۱۲ تن و روزانه ۹۲۷ تن گوشت سفید مرغ در استان تولید شد، افزود: پیش بینی میشود تا پایان امسال ۳۲۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با بیان اینکه امسال صنعت طیور استان سربلند بوده است، تامین و تحویل بموقع نهاده به خصوص کنجاله سویا، حذف جوجه ریزی ترکیبی سویهها، تخصیص تسهیلات کم بهره، اصلاح ساختار مرغداری ها، ارائه تسهیلات کم بهره را از راهکارهای برون رفت چالشهای جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در استان برشمرد.