طی روند بیماری و بروز عفونت در محل آبلهها، احتمال نیاز به درمان با آنتی بیوتیک وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،عضو هیات علمی و سرپرست گروه اطفال دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه سویههای جدیدتری از ویروس آبله مرغان ایجاد شده است، گفت: اگر کودک یا نوزاد دچار دانه روی شکم و یا پشت بدن شد و برخی از دانهها آب دار و برخی خشک باشند، احتمال آبله مرغان وجود دارد و لذا حتما یک بار برای معاینه کودک، به پزشک مراجعه شود.
دکتر راحله درفشی افزود: اگر کودک دچار آبله مرغان و ۲ تا ۳ روز تب کرد و پس از یک وقفه ۴۸ ساعته مجددا تب نمود، احتمال بروز عفونت در بدن کودک وجود دارد و لذا باید کودک مجددا توسط پزشک معاینه شود.
فوق تخصص گوارش و تغذیه کودکان و نوزادان با بیان اینکه برای درمان آبله مرغان به هیچ عنوان در روزهای اول آنتی بیوتیک شروع نمیشود، گفت: سرفه، خواب آلودگی، بی اشتهایی، کم آبی بدن، گوش درد و سردرد از جمله عوارض بروز آبله مرغان در کودکان است.
دکتر درفشی مدت بهبود آبله مرغان را ۷ روز بیان کردو گفت: شست و شوی روزانه دانههای آبله مرغان بدون استفاده از شویندههایی که باعث خشکی پوست شود، توصیه میشود.
وی استراحت را در کودکان مبتلا به آبله مرغان مهم دانست و افزود: والدین در صورت ابتلای فرزندانشان به آبله مرغان، آنها را تا بهبودی نسبی در منزل تحت مراقبت قرار دهند تا از انتشار این ویروس در بین سایر کودکان جلوگیری شود.