همزمان با روز بزرگداشت شهدا مراسم عطرافشانی گلزار شهدا و همچنین کاشت درخت به نیابت از شهدای چند شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سمیا ، مرکز اصفهان ؛ رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران فریدن گفت: در روز ۲۲ اسفند و باتوجه به همزمانی هفته منابع طبیعی و روز بزرگداشت شهدا، برای پاسداشت یاد و خاطره شهدای شهرستان فریدن به نیابت از هر شهید در گلزار شهدای شهر داران، شهر دامنه و ۲۸ روستای این شهرستان یک درخت کاشته شد.
سیروس نوروزی بااشاره به عطرافشانی گلزار شهدای شهرداران همزمان با روز بزرگداشت شهدا افزود: شهرستان فریدن در دوران دفاع مقدس ۲۲۵ شهید تقدیم نظام و انقلاب نموده است.
همچنین بمناسبت روز بزرگداشت شهدا، با حضور مسئولان شهرستان فریدونشهر بیست نهال به یاد شهدا در محوطه پارک سراب فریدونشهرکاشته شد .
در شهرستان خور و بیابانک هم به مناسبت گرامیداشت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا و سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قبور مطهر شهدای شهر خور با حضور مسئولان دستگاه های اجرایی و کارکنان ادارات خدمات رسان شهرستان خوروبیابانک غبارروبی و عطرافشانی شد.
شهرستان خوروبیابانک در دفاع مقدس ۱۲۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که از این تعداد ۳۸ شهید در گلزار شهدای شهر خور آرمیده اند.