جوجه ریزی یک میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه در مرغداریهای کهگیلویه و بویراحمد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه در مرغداریهای این استان جوجهریزی شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رضا بهنام پور گفت: برای تامین گوشت مرغ گرم در ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال و عید نوروز یک میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه جوجه ریزی در ۶۰ واحد مرغداری گوشتی این استان انجام شد.
وی اظهارکرد: در نتیجه این عملیات دو هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید میشود و در بازه زمانی ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ به بازار مصرفی استان عرضه خواهد شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در شرایط طبیعی یک هزار و ۷۵۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ مورد نیاز استان است، اما با توجه به افزایش تقاضای گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال که جزء ایام پر مصرف گوشت هستند، ۷۵۰ تن بیش از نیاز تولید شده تا این افزایش تقاضا را پوشش دهد.