معاون آموزشی حوزههای علمیه گفت: متقاضیانی تحصیل علوم حوزوی میتوانند از تاریخ ۲۲ اسفند نسبت به ثبت نام اولیه اقدام کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، معاون آموزشی حوزههای علمیه با اشاره به آغاز ثبت نام از متقاضیان تحصیل در حوزههای علمیه گفت: متقاضیانی که مدرک قبولی پایه هشتم (و بالاتر) دارند میتوانند از تاریخ ۲۲ اسفند با مراجعه به تارنمای https://paziresh.ismc.ir نسبت به ثبت نام اولیه در حوزههای علمیه اقدام کنند.
حجت الاسلام والمسلمین مهدی رستم نژاد با بیان اینکه متقاضیان تا پایان اردیبهشت ماه برای ثبت نام فرصت دارند افزود: آزمون کتبی ورود به حوزههای علمیه ۱۵ تیرماه در ۵۰ حوزه امتحانی در سراسر کشور برگزار میشود.
وی افزود: افرادی که حائز رتبه و مدارج علمی در سطح کشور شده اند و همچنین حافظان قرآن کریم و نهج البلاغه برای ثبت نام در حوزههای علمیه در اولویت قرار دارند.
معاون آموزشی حوزههای علمیه با اشاره به ظرفیت پذیرش ۳ تا ۴ هزار طلبه جدید الورود در سال تحصیلی آینده گفت: بر اساس پیشبینیهای صورت گرفته و در نظر گرفتن آمار متقاضیان و پذیرفته شدگان در دورههای گذشته، حدود ۳۰ درصد متقاضیان اولیه، در نهایت با کسب نمرات لازم در آزمونهای کتبی و شفاهی و همچنین دارا بودن ویژگیهای عمومی و فردی، حائز شرایط تحصیل در حوزههای علمیه خواهند شد.
حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد به هجمه همه جانبه دشمنان علیه روحانیت و طلاب علوم دینی در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: با وجود تمامی این هجمهها، سال گذشته ما شاهد رشد ۲۱ درصدی متقاضیان تحصیل در حوزههای علمیه بودیم به طوری که بیش از ۱۰ هزار نفر برای تحصیل در این مدارس ثبت نام کردند.
وی در ادامه به تشریح درسها و عرصههای تحصیل طلاب در حوزههای علمیه پرداخت و گفت: در سطح یک، طلاب فقه، اصول، تاریخ، ادبیات عرب و ... را در طول ۵ الی ۶ سال آموزش خواهند دید.
وی افزود: در سطح ۲ برای طلاب حوزههای علمیه ۱۶ عرصه دانشی از جمله قرآن، حدیث، فقه و اصول، کلام، منطق، فلسفه، عرفان، اخلاق و... تعریف شده و طلبهها میتوانند در یک یا دو عرصه علمی وارد شده و تا مرحله اجتهاد به تحصیل خود ادامه دهند.