بر اساس مصوبه کارگروه استان مقرر شد تعداد ۱۵ واحد نانوایی در همدان و به تناسب در سایر شهرستانها مبادرت به تولید نان کامل کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان همدان در بازدید از نخستین واحد تولید تان کامل به شکل سنتی در همدان ضمن تاکید بر تولید و مصرف نان کامل گفت: نان کامل یا نان گندم کامل نانی است که از آرد سبوسدار تهیه میشود و بدون هر نوع مواد افزودنی است.
سیدحسین خوانساری با بیان اینکه نان کامل سرشار از مواد مغذی است، افزود: این نان میتواند طعم و بوی نان قدیمی محلی را دوباره زنده کند.
او در خصوص خواص نان کامل تأکید کرد: میتواند در درمان مشکلات گوارشی افراد، بهبود حرکت روده و از بروز مشکلاتی مانند درد، یبوست و التهاب معده جلوگیری میکند. همچنین، تقویت باکتریهای خوب روده را نیز تسهیل میکند.
خوانساری با اشاره به اینکه خطر ابتلا به بیماریهای قبلی را کاهش می دهد، تصریح کرد: نان کامل میتواند به کاهش خطر سکته مغزی کمک کند.
به گفته وی، ترکیبات موجود در غلات کامل، مانند فیبر، ویتامین K و آنتیاکسیدانها، خطر سکته مغزی را کاهش میدهند.