معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: ۱۸۰ کارشناس بهداشت محیط و حرفهای نظارت بر رعایت موارد بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و امکان عمومی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز را آغاز کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: با هدف تامین سلامت عمومی مردم و جلوگیری از بروز بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا در ایام مسافرپذیری استان به ویژه در تعطیلات نوروز که امسال مقارن با ماه مبارک رمضان است کارشناسان بهداشت محیط برنامههای نظارتی خود را تشدید خواهند کرد.
او تصریح کرد: اهمیت کنترل و بازرسیهای تیمهای بهداشتی در مکانهای عمومی بویژه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس از قبیل رستورانها، شیرینی فروشیها و قنادی ها، طباخیها و همچنین مکانهای عمومی از قبیل آرایشگاه ها، هتل ها، مراکز اقامتی، پایانههای مسافربری، مساجد، نماز خانه، سرویسهای بهداشتی، مجتمعهای رفاهی بین راهی، بوستانها با توجه به اهمیت تامین سلامت مسافران بیشتر از همیشه است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: این طرح در راستای تشدید نظارتها و تامین سلامت شهروندان و مسافران با قوت تمام تا ۲۵ فروردین ادامه خواهد داشت.
فاطمه ترکمان اسدی افزود: در راستای اجرای این طرح ۱۰ تیم نظارتی و ۱۵ تیم بازرسی تشکیل شده و این تیمها از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ شیفت حضوری و از ساعت ۲۰ تا ۸ صبح روز بعد بصورت آنکال فعالیت دارند.
او تصریح کرد: این تیمها همگی مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح و مراکز تهیه و توزیع هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی را به صورت شبانه روزی با سامانه ۱۹۰ در میان گذاشته تا بازرسان ما در کوتاهترین زمان ممکن به شکایات مردمی رسیدگی کنند.