جشنواره استقبال از بهار رمضان و نوروز با عنوان «پیشاشو» در رشت برگزار شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی گیلان گفت: در این جشنواره یک روزه کدبانوهای گیلانی انواع غذاهای محلی گیلان ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان را طبخ وعرضه کردند.
مهمترین برنامههای جشنواره «پیشاشو» برپایی چادرهای نجات وتیم واکنش سریع هلال احمر در ورودی شهرها، برپایی چادرهای دوستدار کودک، پخت غذاهای محلی و شیرینیهای مختص گیلان مانند رشته خشکار وکاکا که به ثبت ملی رسیده است از برنامههای این جشنواره پیشاشو بود.
«پیشاشو» به زبان گیلکی به معنای استقبال است.