رئیس پارک علم و فناوری استان قم گفت: ۶۰۰ شرکت فناورانه با موضوع علوم انسانی اسلامی و صنایع خلاق در کشور به ثبت رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، رئیس پارک علم و فناوری استان در نخستین تور ملی فناوریها و نوآوریهای علوم انسانی و اسلامی که در پارک علم و فناوری استان برگزار شد، گفت: ۶۰۰ شرکت با موضوع علوم انسانی اسلامی و صنایع خلاق در کشور به ثبت رسیده است.
خیرالله رهسپارفرد با اشاره به هدف پارکهای علم و فناوری سراسر کشور در ترویج و هم افزایی در عرصه علوم انسانی اسلامی، افزود: با توجه به ظرفیتهای برجسته حوزوی و دانشگاهی در قم، دبیرخانه علوم اسلامی از آذرماه به پارک علم و فناوری استان واگذار شده است.
وی از برگزاری «رویداد کامل فناوری و نوآوری علوم انسانی و اسلامی» در اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این رویداد، همافزایی پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد در جهت انسجام فعالیتهای علوم انسانی اسلامی است.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم و تحقیقات و فناوری نیز در این هم اندیشی گفت: علوم انسانی - اسلامی مبنا و ابزار کمک کننده در تمام عرصهها است.
سجاد محمدعلینژاد با اشاره به اینکه برای رسیدن به مرجعیت علمی باید مبنای فکری و اثرگذاری داشته باشیم، افزود: در هر عرصهای که بخواهیم ورود کنیم، رشتههایی مانند علوم انسانی اسلامی میتوانند به عنوان یک ابزار کمک کننده باشند.
وی با اشاره به فرهنگ غنی و چند هزار ساله کشور، خاطرنشان کرد: صحبت از مرجعیت علمی باید در مبناهای مختلف باشد و علوم انسانی اسلامی یکی از این مبناها است.
عضو مجلس خبرگان رهبری نیز در این نشست گفت: فناوری نیز مانند علم است و در صورتی «فناوری» مقدس و ارزشمند است که به ضرر مردم نباشد.
آیت الله محسن اراکی با اشاره به اینکه فقه کلان فناوری چندین اصل دارد خاطرنشان کرد: برتری جامعه اسلامی در فناوری یک واجب اصلی است.
وی با اشاره به اینکه اگر در عرصه فناوری دست برتر را داشته باشیم، فناوری به سایر جوامع صادر میشود گفت: جامعه جهانی عرصه رقابت و قدرت است و نباید در این عرصه غفلت داشته باشیم.