مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر توزیع، عرضه و نگهداری فرآوردههای خام دامی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان از امروز (شنبه) در استان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، حمید رمضانی گفت: این نظارتهای بهداشتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
وی افزود: دامپزشکی استان با استقرار گروه های ثابت به تعداد ۱۸ نفر و ۳۶ نفر گروه سیار از کارشناسان دامپزشکی از هزار و ۲۰۰ واحد تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی بازرسی و نظارت مستمر دارند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: گروههای دامپزشکی در این طرح در دو نوبت کاری از ساعت هشت تا ۲۰ به صورت حضوری یا تماس تلفنی پاسخگوی شکایات مردمی از طریق سامانه ۱۵۱۲ هستند.