معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر تقویت مدارس سمپاد گفت: وقتی این مدارس تقویت شوند، بقیه بدنه آموزش و پرورش هم به سمت جلو حرکت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در گردهمایی مدیران استعدادهای درخشان ۵ استان کشور در بابل گفت: تربیت استعدادهای درخشان دانش آموزی و تقویت مدارس سمپاد، ذخیرهای برای پیشرفت و توسعه آینده کشور است.
الهام یاوری افزود: مدارس سمپاد (سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) از جهات مختلف مدارس ویژهای به شمار میروند و دانش آموزان این مدارس نقش آفرینی جدی در آینده کشور دارند.
او گفت: هرچقدر ما بتوانیم از لحاظ فرهنگی و همچنین توانمندی جسمی و سلامت روحی و روانی این دانشآموزان کار کنیم ذخیرهای برای آینده کشور ایجاد کرده ایم
معاون وزیر و رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با تاکید بر تقویت مدارس سمپاد گفت: وقتی این مدارس تقویت شوند، بقیه بدنه آموزش و پرورش هم به سمت جلو حرکت میکنند چرا که برنامههای سمپاد فقط مختص این مدارس نیست و در بقیه بخشها نیز این خدمات ارائه میشود.
یاوری با بیان اینکه در آزمونهای مختلف از جمله کنکور و المپیادهای مختلف، دانش آموزان ما از شهرهای کوچک کشور حائز رتبه شده اند، افزود: مازندران جزو استانهایی است که پتانسیل بالایی از حیث استعدادیابی دارد و ستارههایی از این استان تا کنون داشته ایم.
او گفت: با بیان اینکه باید تلاش کنیم که این ستارهها به سایر دانش آموزان نقاط مختلف کشور معرفی شوند افزود باید مدارس سمپاد به امکانات و تجهیزات لازم تجهیز شوند و سایر مدارس نیز از این امکانات بهره ببرند.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با اشاره به اینکه حضور در کارسوقهای سازمان سمپاد برای دانشآموزان عادی نیز میسر است و این موضوع خود نشان از توجه به پرورش استعدادهای خارج از مدارس سمپاد دارد، گفت: دانشآموزان علاقهمندی که در مدارس عادی تحصیل میکنند با مراجعه به مدارس سمپاد میتوانند از آخرین جزئیات برگزاری کارسوقهای مختلف در سطح استانها آگاه شوند و همچون دانشآموزان سمپادی در آنها شرکت کنند.
یاوری نقش کارسوقها را در تغییر مفهوم فوقبرنامهها از کلاسهای صرفا آموزشی کتابمحور به برنامههای پژوهشی، تحقیقاتی، خلاقیت و نوآوریمحور را بسیار مهم دانست که در نهایت انتخاب صحیحتر مسیر زندگی تحصیلی را در پی دارد و فرصتی برای تقویت و بازپروری مهارتهای اجتماعی، فرهنگی، هنری و ... را دربردارد.
وی به یکی از فعالیتهای مشترک مدارس استعدادهای درخشان و مدارس دیگر اشاره کرد و گفت: جشنواره خوارزمی یکی از فعالیتها و برنامههای سازمان است که در راستای بهبود نظام شناسایی و پرورش استعدادهای درخشان، بسترسازی برای دسترسی دانش آموزان مستعد خارج از مدارس سمپاد به فرصتها و خدمات آموزشی انجام میشود.
بیش از ۱۳۰ هزار دانش آموز در ۷۳۰ مدرسه استعدادهای درخشان کشور تحصیل میکنند.