طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروز ۱۴۰۳ دردانشگاه علوم پزشکی نیشابورآغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،مدیرگروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی نیشابورگفت:با توجه به حجم بالای خدمات و فعالیت مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز، احتمال بروز خطا و آلودگی افزایش مییابد بنابراین به منظور افزایش ایمنی موادغذایی و پیشگیری از بیماریهای منتقله از غذا، اجرای برنامه مدیریت بهداشت محیط در این ایام بسیار حائز اهمیت میباشد.
ابوالفضل آهی گفت: این برنامه به منظور تشدید نظارتها بر کلیه مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط از تاریخ ۱۵ اسفند سال جاری تا ۲۵ فروردین سال آینده در تمام ساعات اداری و غیر اداری اجرایی میشود.
مدیرگروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت نیشابورگفت: با پاسخگویی شبانه روزی از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ در خدمت مسافرین نوروزی و همشهریان عزیز هستیم.