معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۲۳۰ بازرس بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان فعالند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مریم کوشکی گفت: در ادامه اجرای برنامه سلامت نوروزی و سلامت ماه مبارک رمضان و همچنین تشدید نظارت و بازرسی بهداشت محیطی از همه مراکز تهیه، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی، ۲۳۰ بازرس بهداشت محیط در قالب ۲۴ تیم بازرسی و نظارتی در سراسر استان فعالیت خواهند داشت.
وی اظهارداشت: این طرح نظارتی علاوه بر مراکز تهیه، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی، در اماکن عمومی، هتلها و مسافرخانهها، مراکز و اماکن مجتمعهای بین راهی، تفرجگاهها، محل اسکان مسافران نوروزی، پایانههای مسافربری و سامانههای آبرسانی شهری و روستایی اجرا خواهد شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: گشتهای بازرسی اختصاصی و مشترک با سایر ادارات از ۱۵ اسفند در استان آغاز شده که تا ۲۵ فروردین به مدت ۴۰ شبانه روز ادامه دارد.
کوشکی گفت: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و داشتن شکایت در این زمینه، سامانه ۱۹۰ به صورت شبانه روزی پاسخگوی شکایات مسافران نوروزی و همشهریان است.
مدیرکل استاندارد لرستان نیز با اشاره به اجرای طرح ویژه نظارتی عیدانه استاندارد در استان گفت: این طرح سومین سال است که از ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین اجرا می شود.
وحید والی زاده مرادی هدف از اجرای این طرح را صیانت از حقوق مصرفکنندگان عنوان کرد و افزود: بر اساس ابلاغ سازمان ملی استاندارد کالاهای پرمصرف ماه مبارک رمضان و عید نوروز توسط کارشناسان اداره کل استاندارد نمونه برداری و برای انجام آزمون به آزمایشگاه تائید صلاحیت شده ارسال می شوند.