طرح تشدید نظارتهای دامپزشکی در چهارمحال و بختیاری از ۱۹ اسفند آغاز میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: ۳۴ تیم نظارت بر بهداشت فراوردههای خام دامی را در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان برعهده خواهند داشت.
حسین صالحی افزود: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر تأمین سلامت فراوردههای خام دامی از ۱۹ اسفندماه در سراسر استان آغاز و تا ۲۲ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ ادامه خواهدداشت. وی گفت: در این طرح تیمها از ۸ صبح تا ۲۰ به امر نظارت و کنترل بهداشتی فراوردههای خام دامی مصرفی مردم میپردازند.
وی افزود: در این مدت اجرای طرح تمام کشتارگاههای صنعتی و سنتی دام و طیور به جز روزهای پنج شنبه فعال بوده و ارائه خدمات میکنند.
صالحی با اشاره به دستورالعملهای بهداشتی نظارت بر تولید، عرضه و نگهداری فراوردههای خام دامی گفت: اصناف و مراکز عرضه مواد خام دامی از دپوی لاشه دام سبک و سنگین و مرغ تازه سرد اجتناب کنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان افزود: مردم و همشهریان استان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی ازجمله عرضه مواد خام دامی خارج از مراکز مجاز، کشتارغیرمجاز، عرضه محصولات با مغایرت نشانه گذاری مراتب را به نزدیکترین شبکه دامپزشکی و یا از طریق تلفن چهار رقمی ۱۵۱۲ با کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در سراسر استان در میان بگذارند.