چالش علف هرز انگلی سس در مزارع چغندرقند درنشستی تخصصی بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی در نشست تخصصی بررسی چالش علف هرز سس گفت: بیش از ۳۰ درصد چغندرقند کشور در این استان تولید میشود.
خسرو شهبازی افزود:آذربایجانغربی از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی در کشور است و در تولید چغندرقند هم از نظر تولید و هم از نظر سطح رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داده است.
شهبازی، با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت خودکفایی در تولید محصولات استراتژیک از جمله گندم و شکر اظهارکرد: افزایش عملکرد تولید در واحد سطح و بالا بردن راندمان آبیاری در مزارع چغندر قند و تغییر آرایش کشت این محصول در اولویت برنامههای اجرایی قرار دارد.
وی، بر لزوم توسعه آموزشهای ترویجی بین کشاورزان برای توسعه کشت این محصول در شمال استان، تغییر آرایش کشت و توسعه نوار تیپ در جهت مدیریت بهینه مصرف آب و تجهیز و نوسازی ناوگان مکانیزاسیون این محصول برای افزایش عملکرد تأکید کرد.
در این نشست تخصصی، تأثیر علف هرز انگلی سس بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند، اهمیت پیشگیری از گسترش آلودگی و عوامل مؤثر در انتشار و گسترش آلودگی به سس در زراعت این محصول بررسی و راهکارهای لازم ارائه شد.