سرپرست قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست خبری گفت: سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از حدود ۲۷ بخش متنوع تشکیل شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، نشست خبری تشریح برنامههای سی و یکمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم امروز با حضور اصحاب رسانه در سالن جلسات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با معرفی بخشها، تشریح جزئیات برنامهها و نشستهای جانبی، امکانات و دسترسیها به محل برگزاری نمایشگاه، بیان خدمات و تسهیلات برای مردم برگزار شد.
سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست خبری گفت: برگزاری نمایشگاه قرآن در جمهوری اسلامی ایران نشان دهنده اهتمام جمهوری اسلامی ایران به قرآن است و مردم باید به مفاهیم و مضامین قرآن انس بگیرند و این امری راهبردی برای نظام است.
شبیر فیروزیان اظهار کرد: نمایشگاه به معنای واقعی تفرجگاه مذهبی برای خانواده هاست و نمایشگاه قرآن خانواده محور است.
وی افزود: نمایشگاه امسال در حدود ۲۷ بخش متنوع شکل خواهد گرفت، نمایشگاه قرآن پدیدهای متنوع و تلفیقی از محتواهای فاخر و قالبهای جذاب است و هرگاه این دو مورد با هم ترکیب شوند تبدیل به امری جریان ساز میشوند.
سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: امسال ما محتواهای فاخری را در قالبهای جذاب به مردم ارائه خواهیم کرد. نمایشگاه قرآن مانند خود قرآن هدی الناس است و بی تفاوت به اتفاقات دنیا نیست.
فیروزیان ادامه داد: یکی از بخشهای مهم و محوری ما بخش کودک و نوجوان است و برنامههای متنوعی در این حوزه داریم، موضوع بعدی بحث هوش مصنوعی و شرکتهای دانش بنیان در حوزه قرآن است که حضور جدی در نمایشگاه خواهند داشت، ۴۵ موسسه قرآنی مردمی و ۲۴ دستگاه و نهاد دولتی فعالیتهای قرآنی خود را عرضه میکنند.
وی گفت: به بخش بین الملل ۲۵ کشور دعوت شده که بسیار پررونق خواهد بود، در حاشیه بخش بین الملل نشست قرآنی با حضور ۵ وزیر فرهنگ کشورهای اسلامی برگزار میشود.
سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: موضوع فلسطین و طوفان الاقصی بخش مهم دیگر بخش بین الملل است.
فیروزیان ادامه داد: مسئله حکمرانی قرآنی از دیگر موضوعات قرآنی این دوره است که اسناد پژوهشی آن را اندیشکده حیات ارائه خواهد کرد.
وی اضافه کرد: تدارک لازم برای افطاری خانوادهها در نمایشگاه دیده شده است، بخش دعا، نهج البلاغه، زن و خانواده از دیگر بخشهای نمایشگاه قرآن است.
سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: همچنین ۱۶۰ ناشر برای حضور در بخش ناشران دیجیتال و کتاب نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند و قرار است جلسات قرآنی خانگی نیز در مصلا برگزار شود.
فیروزیان ادامه داد: همچنین ۲۰۵ عرضه کننده پوشش ایرانی و اسلامی در نمایشگاه حضور دارند، مراسم تجلیل از ۱۰ تا ۱۴ خادم قرآنی با حضور رئیس جمهور نیز از دیگر برنامههای نمایشگاه است.
سی و یکمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم طی روزهای اول تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ با شعار «می خوانمت» در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار میشود.