رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور صبح امروز در دیدار رانندگان خودروهای بین راهی با رئیس ستاد اقامه نماز گفت: هم اکنون هزار و ۶۰ باب مجتمع خدمات رفاهی دارای مسجد در کشور وجود دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در دیدار ۴۰۰ نفر از رانندگان خودروهای بین راهی با آقای قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز، با بیان اهمیت اقامه نماز در هر شرایطی و به خصوص در بین راه و مسافرت، گفت: نماز ستون دین است و نماز را نباید تحت هیچ شرایطی ترک کرد و رانندگان باید هرروز به این نیت رانندگی خود را آغاز کنند که قرار است مردم را به مقصد برسانند و وظیفه دارند برای اقامه نماز مسافران در بین راه بیاستند.
رئیس ستاد اقامه نماز با بیان خاطرهای از نماز خواندن عبرت آموز دختری ۱۱ ساله، از کم توجهی نسبت به نماز انتقاد کرد و افزود: ما یک بار از بچهها خواستیم شیرینترین نمازی که در عمرتان خواندید را برای ما بفرستید. در آن نامه ها، دختر ۱۱ سالهای نوشته بود که با پدرم در اتوبوس جادهای بودم؛ راننده برای نماز در جاده توقف نمیکرد. این دختر از کیف خود ظرف آب را برداشت و در داخل اتوبوس وضو گرفت، مهر این دختر به دل شاگرد راننده افتاد و راننده اتوبوس را متوقف کرد. دختر نمازش را شروع کرد، همه مسافران آفرین گفتند و بعد یکی یکی پیاده شدند و همراه با آن دختر نماز خواندند. دختر گفت یک دفعه دیدم ۱۷ نفر همراه من نماز میخوانند.
در ادامه این مراسم داریوش امانی، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: ما در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار راننده بین شهری اتوبوس و سواری داریم و با توجه به مناسبتهای سال، بخشنامههای ما به حوزه حمل و نقل ابلاغ میشود و هم اکنون یکی از شیوه نامههای ابلاغی ما مربوط به نماز است و رانندگان موظف هستند برای نماز مسافر بیاستند و ساعت حرکت را برای نماز هماهنگ کنند.
امانی افزود: در حال حاضر در کشور هزار و ۶۰ باب مجتمع خدمات رفاهی وجود دارد، یعنی هر ۶۰ کیلومتر یک مجتمع خدمات رفاهی وجود دارد که دارای مسجد است.
وی تاکید کرد: تفاهم نامهای با ستاد اقامه نماز برای احداث ۱۱۰ باب مسجد بین راهی به امضارسانده ایم که ۴۰ باب از این مساجد به بهره برداری رسیده و مراحل ساخت ۳۰ باب دیگر شروع شده و ۴۰ باب نیز تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.