وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بخش قابل توجهی از فرآیند احراز هویت و فرآیند رای گیری غیر برخط و بخشی هم به صورت برخط انجام میگیرد که در همه شعب ثابت، زیرساختهای ارتباطی برای این کار فراهم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات»، عیسی زارع پور افزود: این انتخابات نیز مثل تمامی انتخاباتهای دیگر مهم است، اما با توجه به شرایط کشور، منطقه و جهان اهمیت دو چندانی دارد.
وی گفت: مردم عزیز ما در ۲۲ بهمن نشان دادند حضور پرشوری در انتخابات خواهند داشت و نشان دادند همچنان پشتوانه نظام هستند.
زارع پور با بیان اینکه احراز هویت رای دهندگان در روز انتخابات توسط دستگاههایی در مراکز اخذ رای مورد بررسی قرار میگیرد، افزود: بخش قابل توجهی از فرآیند احراز هویت و فرآیند رای گیری توسط خود دستگاهها به صورت غیر برخط (آفلاین) انجام میشود و بخشی از کار هم به صورت برخط صورت میگیرد که الحمد الله در همه شعب ثابت، زیرساختهای ارتباطی برای این کار فراهم شده و در شعب سیار نیز در نقاط دورافتاده و روستاهای زیر بیست خانوار، هنوز نقاطی باقیمانده است که در تلاش هستیم تا مساله آنها را هم رفع شود.
وی همچنین با اعلام پرتاب ماهواره پارس ۱، گفت: ان شاءالله فردا دوازدهمین پرتاب در دولت سیزدهم صورت میگیرد و ماهواره سنجشی پارس ۱، که یک ماهواره ۱۰۰ درصد ایرانی است، در مدار قرار میگیرد.
وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه در جهت توسعه تعاملات بینالمللی فضایی، این ماهواره با پرتابگر سایوز از روسیه به فضا خواهد رفت، افزود: در راستای توسعه فعالیتهای فضایی کشور سال آینده با تکمیل فاز نخست بزرگترین پایگاه فضایی غرب آسیا که در جنوب کشور در حال ساخت است، میتوانیم چنین ماهوارههایی را از طریق پرتابگرهای ایرانی در مدار خورشید آهنگ ۹۸ درجه قرار دهیم.
زارع پور با بیان اینکه مسیر توسعه صنعت فضایی پرشتاب ادامه دارد، گفت: ما پرتابهای متعددی را برای سال آینده پیش بینی کردیم و ماهوارههای مختلف در دست ساخت هستند و به فضل الهی این مسیر پرشتاب، سال آینده ادامه پیدا میکند.
همچنین وزیر ارتباطات با اعلام اینکه میزان پوشش در طرح فیبرنوری منازل و کسب و کارها به ۷ میلیون خانوار رسیده است، گفت: در همین زمینه، هفته بعد جشن پوشش ۷ میلیون خانوار را میگیریم و تلاش میکنیم تا انتهای امسال به این عدد نیز اضافه شود.
زارع پور با بیان اینکه در ابتدای سال میزان پوشش فیبرنوری حدود ۲ میلیون خانوار بود، افزود: خوشبختانه با برنامه ریزی و تلاش صورت گرفته این عدد در پایان سال رشد بیش از سه برابری داشت و این فعالیتها در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد تا در پایان فعالیت دولت، همه کشور تحت پوشش فیبرنوری منازل و کسب و کارها قرار گیرد.