مجموعه ماهی کارون شوشتر با افزایش ۱۰۰ درصدی تولید، توانست از ظرفیت اسمی خود عبور کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجموعه ماهی کارون یکی از مجتمعهای تولید و پرورش ماهی در شهرستان شوشتر و استان خوزستان است و سطح مزارع آن ۴۰۰ هکتار است.
عملیات صید ماهی همه روزه از ساعت ۵ صبح آغاز میشود و تا ساعت ۱۵ ادامه مییابد.
ماهی تولید شده از نظر کیفیت و کمیت نسبت به تولید پارسال بهتر است.
افشین حسن زاده، مدیر مجموعه ماهی کارون شوشتر گفت: صید ماهی از آبان ماه امسال آغاز شده و افزایش تولید داشته است.
وی ظرفیت اسمی این مجموعه را یکهزار و ۲۰۰ تن در سال عنوان کرد و افزود: امسال این ظرفیت به ۲ هزار و ۵۰۰ تن رسیده است که تولید در هکتار به طور میانگین ۷.۵ تن است.
حسن زاده بهره مندی از روشهای دانش بنیان را عامل اصلی افزایش تولید در مجموعه ماهی کارون دانست و ادامه داد: روشهای دانش بنیان در تولید خوراک ماهی باعث افزایش تراکم ماهی در استخرها و افزایش ۱۰۰ درصدی تناژ شد، ضمن اینکه زیرساختها متناسب با افزایش تولید، درحال ارتقا هستند.
وی میگوید: پرورش ماهی سردآبی نیز برای اولین بار در این مجموعه انجام شده است.