مسئولان بهداشت و سلامت آمریکا درباره منزوی شدن و تنهایی در جامعه آمریکا هشدار میدهند و آن را به اندازه مصرف بیش از حد سیگار مضر توصیف میکنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شبکه پی بی اس، مسئولان بهداشت و سلامت آمریکا درباره منزوی شدن و تنهایی در جامعه آمریکا هشدار میدهند و آن را به اندازه مصرف بیش از حد سیگار مضر توصیف میکنند.
تازهترین نظرسنجی ماهانه انجمن روانپزشکی آمریکا نشان میدهد از هر سه آمریکایی یک تن گفته است در سال گذشته دست کم یک بار در هفته احساس تنهایی کرده است. جوانان بیش از سایر گروههای سنی این احساس را بیان میکنند. الی روگن توضیح میدهد علت افزایش یافتن ناگهانی احساس تنهایی چیست و جوامع چگونه میتوانند با آن مقابله کنند.
پارسال ویوِک (Vivek) مورتی، جراح کل ایالات متحده آمریکا، درباره تاثیر تنهایی مزمن بر سلامت افراد هشدار داد. طبق گزارشی که دفتر او بهار گذشته منتشر کرد، منزوی شدن از جامعه میتواند به اندازه کشیدن ۱۵ سیگار در روز کشنده باشد. حال برخی از روسای جوامع محلی اهمیت آن هشدار را درک میکنند. کانتی سَنت ماتئو در کالیفرنیا که بخشی از منطقه سیلیکون وَلی را در بر میگیرد، نخستین منطقه در کشور بود که درباره معضل تنهایی اعلام وضع اضطراری کرد. ادوار گارسیا ائتلافی برای پایان دادن به انزوا و تنهایی را ریاست میکند. سازمانی غیرانتفاعی که شریک کارشناسان بهداشت و درمان و سیاست گذاران است. ادوارد خیلی ممنونم که در برنامه حضور پیدا کردی. چرا مردم در کشور ما این قدر تنها هستند.
ادوارد گارسیا، رئیس سازمان غیرانتفاعی ائتلاف برای پایان دادن به انزوا و تنهایی: تنهایی ما عوامل فرهنگی بسیاری دارد. مایلم گامی به عقب بگذارم. تنهایی و انزوا پدیده تازهای نیست. متاسفانه افرادی که بیشتر در جامعه به حاشیه راننده شده اند، بیشتر در معرض خطر تنهایی و انزوا هستند. جوامعی که از نظر اقتصادی و اجتماعی در موقعیت پایین تری قرار دارند. گمان میکنم این مساله امروز به چشم میآید، چون خیلی از ما، بعد از همه گیری، انزوا و تنهایی را بیشتر احساس میکنیم. عواملی، چون فردگرایی بیش از حد معمول، توجه بیش از حد به تفاوتها به جای آنچه ما را به هم پیوند میدهد و مصرف تولیدات رسانهای بیش از اندازه ایده آل گرا در فضای مجازی که جهانی موازی خلق کرده است و وقتی از این فضا دوری کنیم، احساس میکنیم به جامعه جهانی تعلق نداریم.
خبرنگار: گفتید جوامعی که به حاشیه رانده شده اند بیش از سایرین در معرض خطر تنهایی هستند، به ما بگویید کدام گروه الان و در دنیای امروز از همه تنهاتر است.
گارسیا: همه در معرض خطر تنهایی هستند. اما برای پاسخ دادن به شما باید بگویم مادرانی که تازه مادر شده اند و کمتر از آنها حمایت میشود، کهنه سربازان، کهنسالانی که از خانه بیرون نمیآیند، چون مشکل حرکت کردن دارند. مطالعات بسیاری درباره نسل ضد (Z) و کسانی وجود دارد که تازه پا به بزرگسالی گذاشته اند تا ۷۹ درصد احساس تنهایی میکنند.
خبرنگار: افراد کهنسالی که نمیتوانند با دوستان و آشنایان خود به شکلی منظم دیدار کنند، شاید، چون بعضی از آنها درگذشته اند، اوضاع آنها چطور است؟
گارسیا: همه گیری بسیار بر بزرگسالان، به ویژه آنهایی که در موسسات نگهداری و خانه سالمندان حضور داشتند یا خانه نشین بودند تاثیر بسیاری داشت. خوشبختانه کشوردر ۱۵، ۲۰ سال اخیر به کهنسالان توجه ویژه داشته است. شاهد فناوریهای نوینی هستیم که کهنسالان را قادر میسازد با جامعه رابطه برقرار کنند. نه فقط رابطه برقرار کنند، بلکه رابطه را تقویت کنند.