معاون پژوهشی وزارت علوم: امسال ۱۵۵ طرح صنعتی برتر دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري صداوسيما؛ پیمان صالحی گفت: با توجه به نقش پژوهش و فناوری در توسعه جوامع و اثرگذاری دانشگاهها در این موضوع، لزوم ارتباط آنها با صنایع و دستگاههای اجرایی در سالهای اخیر بیش از پیش پر رنگ شده است.
وی افزود: بنیان نهادن اقتصاد کلان کشور بر مبنای دانش و رفع نیازها و مشکلات صنایع داخلی و بینیاز کردن آنها از وابستگیهای خارجی از رسالتهای اصلی دانشگاهها در تحقق اقتصاد مقاومتی هستند.
پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: اجرای طرحها و تحقیقات پژوهشی در دانشگاهها نقش بهسزایی در رشد و پیشرفت جامعه دارد. دانشگاهها در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باید به صورت منطقی و هدفمند ارتباط خود با جامعه و صنعت را افزایش دهند.
وی افزود: در این مسیر اهمیت مستندسازی و معرفی دستاوردهای دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور بیش از پیش به چشم میآید؛ لذا دفتر ارتباط با جامعه و صنعت هر ساله اقدام به شناسایی و تدوین قراردادهای برگزیده دانشگاهها و پژوهشگاهها میکند. خوشبختانه در سال ۱۴۰۲ نیز با مشارکت دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور تعداد ۱۵۵ طرح معرفی شده است.
معاون پژوهشی وزارت علوم تصریح کرد: کتابی با عنوان طرحهای صنعتی برگزیده دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شده است.
گفتنی است کتاب طرحهای صنعتی برگزیده دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور از طریق لینک سامانه ساجد - کتابها و گزارشها (msrt.ir) قابل مشاهده و دانلود است.