هزار و ۱۷۴ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در واحد های صنعتی و سنتی خراسان جنوبی تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبرنگار صداوسیمای استان با اشاره به اینکه این میزان تولید گوشت در ۵۴۷ واحد صنعتی وسنتی تولید شده است گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییری نداشته است.
محمد شبانی افزود: گوشتهای تولید شده به صورت زنده علاوه بر تولید استان به استانهای همجوار از جمله خراسان رضوی و تهران صادر می شود.
وی گفت: هم اکنون هر کیلو گوشت شتر ۴۵۰ هزار تومان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: از جمله نژادهای شتر استان نژاد بلوچی، تک کوهانه و سندی است.
شبانی گفت: از جمله اقدامات در طرح هاب شتر عملیات ساخت و ساز زنجیره تولید از واحد قرنطینهای حیدر آباد نهبندان، میدان دام و بهره برداری کشتارگاه و همچنین مرکز تحقیقات ایستگاه پرورش شتر بجد ( فرآوری شیر شتر به صورت سنتی) دوغ، قره قروت، دوغ زرد.صابون، کشک است.
در خراسان جنوبی بیش از ۳۷ هزار نفر شتر وجود دارد که از این حیث رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.