با کمک طب سنتی واستفاده از گیاهان دارویی سرفههای مزمن را درمان کنید.
صمصام صانعی، سرفه کردن افراد را علامت بیماری دانست و افزود: بنابراین در صورت بروز سرفههای مزمن و طولانی توصیه میشود فرد بیمار برای علت بروز آن به پزشک مراجعه و برای درمان اقدام کند.
وی گفت: پس از آن که علت سرفه مزمن مشخص شد، میتوان از روشهای ساده و بیعارضهای در کاهش یا درمان آن استفاده کرد. این پژوهشگر طب سنتی، خشکی هوا را یکی از عوامل ایجاد یا تشدید سرفههای مزمن بیان و توصیه کرد از دستگاه بخور بویژه بخور سرد در منزل یا محل کار برای تمامی افراد بویژه افرادی که از مشکلات تنفسی از جمله سرفه مزمن، سینوزیت یا حساسیتهای تنفسی رنج میبرند استفاده کنند.
صمصام صانعی با اشاره به مصرفت دمنوشهای مفید و موثر در بهبود سرفهها از جمله جوشانده گل ختمی با خواص اثرات خلط آور در فرد بیمار، گفت: مصرف جوشانده گل ختمی به دلیل داشتن ترکیبات موسیلاژی و نرمکننده میتواند برای درمان سرفههای خشک و مزمن مفید باشد.
وی افزود: دمکرده یا جوشانده آویشن، ترکیب عسل و لیمو همچنین ترکیب زنجبیل، پیازچه و عسل و سپس جوشاندن آن برای حدود ۱۰ دقیقه و نوشیدن آن برای چند بار به عنوان یک معجزهگر برای کاهش یا درمان سرفههای شدید مفید است.
صمصام صانعی، روش دیگر درمانی سرفهها را استفاده آب حاصل از جوشانده چوب دارچین برشمردو گفت: دمکردن عناب و زنجبیل نیز در کاهش سرفه بسیار موثر است؛ بارهنگ، حریره بادام و به دانه نیز میتواند به عنوان نرمکننده سینه و کاهنده سرفه استفاده شود. وی به تشریح دیگر روشهای درمانی پرداخت و افزود: یک ترکیب دیگر اضافه کردن حدود ۴۰ ـ۳۰ قطره تنتور شیرین بیان در یک لیوان آب گرم و نیز یک قاشق موم عسل است که میتواند باعث روان شدن مخاط و کاهش سرفه شود؛ البته مصرف آن برای کسانی که دارای فشارخون بالا هستند، ممنوع است.
پژوهشگر طب سنتی استفاده از ترکیبات نعنا و ثعلب، ماساژ قسمت بالایی قفسه سینه و ناحیه زیر شانهها تا دیافراگم را موثر در تحریک ریهها برای بهتر شدن تهویه و روان شدن جریان مخاط و کاهش سرفه دانست.