جلسه استماع دیوان بین المللی دادگستری در خصوص وقایع غزه
جلسه استماع دیوان بین المللی دادگستری در لاهه برای بررسی وضع وخیم مردم مظلوم غزه با حضور نمایندگان کشورهای مختلف برگزار شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ جلسه استماع دیوان بین المللی دادگستری در لاهه برای بررسی وضعیت وخیم مردم مظلوم غزه با حضور نمایندگان کشورهای مختلف برگزار شد .
نماینده قطر در دیوان بین المللی دادگستری: دادگاه باید عواقب اقدامات اسرائیل را بررسی کند
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره نماینده قطر در دیوان بین المللی دادگستری گفت: معتقدیم برقراری صلح و عدالت بین المللی تنها از طریق حقوق بین الملل امکان پذیر است.
استانداردهای دوگانه را رد میکنیم و قوانین بین المللی باید برای همه اعمال شود. اعتبار حقوق بین الملل به تصمیم و نظر دادگاه بستگی دارد. آنچه اسرائیل انجام میدهد موید این است که وضعیت فلسطین بزرگترین تهدید برای امنیت بین المللی است. دادگاه باید عواقب اقدامات اسرائیل را بررسی کند.
وی با بیان اینکه اشغالگری اسرائیل باید متوقف شود، افزود:اقدامات غیرقانونی اسرائیل تصادفی نیست. دادگاه صلاحیت دارد و دلیلی برای امتناع از اظهار نظر وجود ندارد. اسرائیل مانع همه راه حلهای صلح آمیز است و به اشغال سرزمینهای فلسطینی ادامه میدهد.
نماینده قطر در دیوان بین المللی دادگستری اشغالگری اسرائیل را غیرقانونی دانست و تصریح کرد: اسرائیل سیاست تبعيض نژادی را در رابطه با طرح شهرک سازی خود دنبال میکند. اقدامات اسرائیل نقض آشکار قوانین بین المللی بشردوستانه است. اساس طرح اسرائیل شهرک سازی و تحمیل شهرک نشینان به اراضی اشغالی است.
نماینده اندونزی در دیوان بین المللی: اسرائیل باید فورا از سرزمین های اشغالی خارج شود
نماینده اندونزی در دیوان بین المللی دادگستری گفت: جنایت ها در نوار غزه باید متوقف شود. به هیچ کشوری نمی توان این حق را داد که در مقابل کشورهای ضعیف هر کاری را که می خواهد انجام دهد. ما باید با جمع آوری مدارکی که به این دادگاه ارائه می شود مسئولیت اخلاقی خود را بر عهده بگیریم. دلیل موجهی وجود ندارد که دیوان نظر مشورتی خود را ارائه نکند. اسرائیل دائما در مذاکرات صلح و راه حل دو کشوری مانع ایجاد می کند. اسرائیل از مذاکره و توقف پروژه های شهرک سازی اجتناب می کند. دولت های اسرائیل علنا مخالفت خود را با روند صلح اعلام کرده اند.
نماینده اندونزی در دادگاه بین المللی دادگستری تاکید کرد: رهبران اسرائیل درخواست های شورای امنیت برای حل مسالمت آمیز مناقشه را نادیده می گیرند.
نماینده اندونزی در دیوان بین المللی دادگستری با اعلام اینکه اسرائیل هرگز به هیچ روند صلح علاقه ای نداشته است، افزود:دادگاه بین المللی باید نظر خود را در مورد عواقب حقوقی تخلفات اسرائیل ارائه کند. نظر دیوان در هدایت مراحل آتی مفید خواهد بود.
نماینده اندونزی در دادگاه بین المللی دادگستری: این دادگاه قبلاً حق فلسطینیان در تعیین سرنوشت را تأیید کرده بود. اشغال به ابزاری برای سرکوب حقوق اولیه مردم فلسطین تبدیل شده است. اسرائیل وظایف خود بر اساس قوانین بین المللی را زیر پا می گذارد.
نماینده عمان :جهان امروز شاهد بدترین جنایت در غزه است
سلطان نشین عمان در دیوان بین المللی دادگستری گفت: فلسطینی ها ۷۵ سال است که در اشغال، ظلم و تحقیر روزمره زندگی می کنند. امروز جهان شاهد یکی از بدترین جنایات رخ داده در نوار غزه است. اشغالگران برای تغییر ترکیب جمعیتی سرزمین های اشغالی تلاش می کنند. ما خواستار رسیدگی به نقض حق تعیین سرنوشت فلسطینیان توسط اسرائیل هستیم.
نماینده سلطان نشین عمان در دیوان دادگستری با اشاره به اینکه در مورد حق تعیین سرنوشت فلسطینی ها اجماع بین المللی وجود دارد،افزود:اسرائیل باید به تمام فعالیت هایی که مانع از حق تعیین سرنوشت فلسطینیان می شود پایان دهد. اخراج اجباری کسانی که اراضی آنها اشغال شده و انتقال شهرک نشینان به آنها بر اساس کنوانسیون ژنو ممنوع است.
نماینده سلطان نشین عمان در دیوان بین المللی دادگستری گفت: شهرک سازی، الحاق سرزمین های فلسطینی و آوارگی فلسطینی ها با هدف طولانی شدن مدت اشغال است.
ادامه اشغالگری و نفی حق تعیین سرنوشت فلسطینیان هیچ توجیه قانونی ندارد.
نماینده نروژ در دادگاه بینالمللی دادگستری, رژیم صهیونیستی را نقض کننده قوانین بین المللی توصیف کرد
نروژ در دیوان بین المللی دادگستری گفت: ساخت دیوار حائل نژادپرستانه، نقض قوانین بین المللی است و دستیابی به راه حل برپایی دو کشور را دشوار می کند. نوار غزه و کرانه باختری با چشم پوشی از هرگونه عقب نشینی اسرائیل, سرزمین های اشغالی هستند. اشغالگری نمی تواند ادامه پیدا کند و ادامه آن قابل توجیه نیست. اسرائیل قوانین بین المللی را نقض می کند و به نقض آن ادامه می دهد. اسرائیل باید به قوانین بین المللی پایبند باشد و حق تعیین سرنوشت را برای فلسطینیان فراهم کند. اقدامات اسرائیل در سرزمین های اشغالی نقض قوانین بین المللی است. الحاق سرزمین های فلسطینی یا تحمیل عمل انجام شده، اقدامی غیرقانونی است.
نماینده نروژ در دادگاه بین المللی دادگستری با اشاره به اینکه شهرک سازی در سرزمین های فلسطینی, نقض ماده ۴۱۶ کنوانسیون ژنو است, تصریح کرد: اسرائیل از ثروت های طبیعی برای ادامه اشغال سرزمین های فلسطینی استفاده می کند.باید برای جلوگیری از اقدامات اسرائیل که قوانین بین المللی را نقض می کند، تدابیری اتخاذ شود.
جلسه استماع دیوان بین المللی دادگستری در خصوص وقایع غزه
جلسه استماع دیوان بین المللی دادگستری در خصوص وقایع غزه
جلسه استماع دیوان بین المللی دادگستری در خصوص وقایع غزه
جلسه استماع دیوان بین المللی دادگستری در خصوص وقایع غزه
جلسه استماع دیوان بین المللی دادگستری در خصوص وقایع غزه
جلسه استماع دیوان بین المللی دادگستری در خصوص وقایع غزه