مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز گفت: با طراحی و ساخت سکوی شناور، آمادگی این نیروگاه برای تولید پایدار انرژی برق در تابستان ۱۴۰۳ افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محسن حافظی با اشاره به طراحی و ساخت سکوی شناور در نیروگاه رامین اهواز گفت: تامین پایدار آب مورد نیاز واحدهای تولید برق این نیروگاه بخاری به منظور تولید انرژی حیاتی برق یکی از مهمترین محورهای فعالیت این نیروگاه است.
وی افزود: کاهش سطح کیفی و کمی رودخانه کارون تاثیرات مخربی بر روند تامین آب مورد نیاز واحدهای نیروگاه، بروز چالشهای فنی، فرسودگی تجهیزات و تحمیل هزینههای هنگفت تعمیرات، صرف هزینههای زیاد برای خرید مواد شیمیایی و نهایتا کاهش سطح تولید برق در این نیروگاه شده است.
حافظی ادامه داد: بر همین اساس اقدام به طراحی و ساخت سکوی شناور در ساحل رودخانه کارون کردیم که این اقدام باعث افزایش استحصال و انتقال آب از ۴۰۰ مترمکعب برساعت به یکهزار و ۲۰۰ مترمکعب شد.
مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز مهمترین آثار اجرای این طرح را تامین پایدار آب جبرانی مورد نیاز واحدهای نیروگاهی و پایداری تولید برق و شبکه سراسری عنوان کرد.
بهمن شریفی کیا، کارشناس فنی تعمیرات تاسیسات ساحلی نیروگاه رامین اهواز و مجری ساخت سکوی شناور گفت: با توجه به فرسودگی و عدم کارایی تجهیزات قدیمی نیروگاه رامین برای استحصال آب از رودخانه کارون اقدام به طراحی و ساخت سکوی شناور با کارآیی و قابلیت بهتری کردیم.
وی با اشاره به افزایش ۸۰۰ مترمکعبی توان استحصال آب از طریق این سکو مهمترین اقدامات برای اجرای این طرح را تامین تجهیزات مورد نیاز از قطعات بلااستفاده در نیروگاه، خرید تجهیزات فنی پمپها و ایجاد مسیر استقرار جرثقیل ۱۰۰ تنی در ساحل کارون، انتقال سکوی بتونی قدیمی، انتقال تجهیزات فرسوده، لایروبی محل استقرار سکوی جدید و نصب الکتروپمپها عنوان کرد.
نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در خدمت رسانی به مردم و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفا میکند.