رادیو جوان بیست و هفت ساله شد و جشن تولد این شبکه رادیویی در استودیو شماره یک ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا مبینی مدیر گروه جامعه، فرهنگ و سلامت رادیو جوان، با حضور در استودیو شبکه خبر، ضمن اشاره به ۲۷ سالگی این شبکه رادیویی گفت: رادیو جوان، همواره در این سالها جایی برای پویشها و رویشهای مختلف بوده و گویندگان، تهیه کنندگان و برنامه سازان متعددی را برای رسانه ملی تربیت کرده است.
آقای مبینی درباره تازهترین دستاورد این شبکه گفت: امسال در سالگرد ۲۷ سالگی، توجه شبکه و برنامه سازان روی پادکست و تولیدات مردمی در فضای مجازی بود.
وی افزود: باشگاه پادکسترهای جوان، باشگاه طنزپزدازان و باشگاه نوجوان که تاسیس شدند، از جمله دستاوردهای امسال شبکه در حوزه فضای مجازی بوده است.
آقای مبینی ادامه داد: مخاطبان میتوانند با مراجعه به کانال رادیو جوان در پیام رسان بله، علاوه بر دسترسی به این محتواها، خودشان تولید کننده محتوا باشند و برای ما ارسال کنند.
وی افزود: رادیو جوان برای هر یک از این سه موضوع برنامههایی را ساخته است؛ برای مثال برنامه جورواجور، برنامهای است که تولیدکنندگان و مجریانش نوجوانان هستند و هر روز ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۳:۳۰ پخش میشود، همین برنامه زمینهای را برای شکل دهی باشگاه نوجوانان فراهم کرد.
وی افزود: به عبارتی با توجه به رویکرد برنامه سازی و تولید محتوا در فضای مجازی، امروز دیگر مخاطبان رادیو جوان تبدیل به کاربری فعال و انتخابگر شده اند که خودشان امکان تولید محتوا دارند.
مبینی در خصوص تغییر لازم برای رادیو جوان پس از سالها فعالیت، گفت: به نظر من رادیو جوان احتیاج دارد که بیشتر از تولیدات مردم استفاده کند. برنامه سازان این شبکه در بسیاری از مناسبتها و به بهانه مختلف به جمع مردم رفته اند؛ برای مثال در بازیهای جام ملتهای آسیا ما هر برنامه را کنار قشری از مردم بودیم؛ با آتشنشانها برنامه داشتیم، با کودکان کار و ... و فوتبال را در جمع آنها دیدیم.
او در پایان گفت: جای خیلی از درگذشتگان و همکاران رادیو جوان این روزها خالیست و بیش از همه دلمان برای صدای ماندگار آقای مهران دوستی تنگ شده، شاید یکی از کسانی که در شنیده شدن رادیو جوان نقش داشت مهران دوستی بود؛ و همچنین آقای جان نثاری گزارشگر رادیو جوان که در سانحه سقوط هواپیمای c۱۳۰ اصحاب رسانه به شهادت رسید.